Τρίτη, 20 Ιουνίου 2017

Εκλογή νέου Δ.Σ. στον Πολυκαρπιακό

Ανακοίνωση

Ο Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Σύλλογος Πολυκάρπης «Πολυκαρπιακός» σας καλεί στη Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στις 25 Ιουνίου ημέρα Κυριακή και ώρα 20:00 στην αίθουσα του Μορφωτικού Συλλόγου Πολυκάρπης, με θέμα την εκλογή νέου Συμβουλίου και απολογισμό της προηγούμενης χρονιάς. Σε περίπτωση μη εκλογής νέου Συμβουλίου θα υπάρξουν επαναληπτικές εκλογές που θα γίνουν την Κυριακή 2 Ιουλίου.

Με εκτίμηση
Το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News