Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017

Ξεκίνησε τη λειτουργία του το θερινό σχολείο στον Δήμο Αλμωπίας

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΘΕΡΙΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

Ξεκίνησε και φέτος τη λειτουργία του το Θερινό Σχολείο που θα δώσει τη δυνατότητα σε μαθητές απ’ όλο το Νομό να ζήσουν την εμπειρία θερινών διακοπών, να γνωρίσουν την ιδιαίτερη ομορφιά της φύσης της Αλμωπίας αλλά και τη ζεστή φιλοξενία των κατοίκων, καθώς επίσης και να ενημερωθούν σε θέματα πολιτισμού, περιβάλλοντος, αθλητισμού κ.τ.λ.

Τη διοργάνωση ανέλαβε και φέτος η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας σε συνεργασία με τον Δήμο Αλμωπίας, την Α΄ ΕΛΜΕ Πέλλας και τοπικούς φορείς.

Η συμμετοχή των μαθητών στο σχολείο είναι δωρεάν, ενώ οι εκπαιδευτικοί των σχολείων του Δήμου Αλμωπίας που υλοποιούν τις δράσεις, προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους.

Οι μαθητές φιλοξενήθηκαν στη Μαθητική Εστία Αριδαίας, όπου πραγματοποιήθηκε η πρώτη γνωριμία το απόγευμα της Τρίτης, ενώ στη συνέχεια οι μαθητές βρέθηκαν στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο για αθλοπαιδιές.

Εκεί βρέθηκε ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος, ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Κώστας Κούγκας, η Προϊσταμένη Εκπαιδευτικών Θεμάτων κ. Αντωνία Πολυξενίδου, οι Σχολικοί Σύμβουλοι κ. Ευγενία Δανιηλίδου και κ. Αντωνία Παπαδάκη, εκπαιδευτικοί κ.α.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News