Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017

Κινδυνεύει με διοικητικό αδιέξοδο ο Αλμωπός;

Γράφει ο Γιώργος Καραγιαννίδης

Για τις 12 Ιουνίου ορίστηκε η διαδικασία εκλογής νέου Δ.Σ. στον Αλμωπό, μία ημερομηνία «σταθμό» για την ομάδα καθώς θα κρίνει το μέλλον της.

Το τελευταίο διάστημα υπήρξαν πληροφορίες που ήθελαν ονόματα όπως ο Νίκος Γεωργίου ή ο Κώστας Παλίκογλου να εκδηλώνουν ενδιαφέρον. Και πράγματι έγιναν κάποιες συζητήσεις. Όμως το ρεπορτάζ μας αναφέρει ότι δεν υπάρχει τίποτα συγκεκριμένο μέχρι στιγμής.

Οι πιο απαισιόδοξοι κάνουν λόγο για αδιέξοδο την 12η Ιουνίου και αναφέρουν ότι δύσκολα θα υπάρξει νέα Διοίκηση. Παράλληλα, υπάρχουν και κάποιες άλλες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες που αναφέρουν πως ο Κώστας Γάτσος δεν αποκλείεται να συνεχίσει στο τιμόνι της ομάδας αν ο Αλμωπός βρεθεί μπροστά σε ένα τέτοιο διοικητικό αδιέξοδο.

Αυτό που συζητούν έντονα οι φίλοι της ομάδας, είναι το γεγονός ότι ο κ. Γάτσος πρόσφερε πραγματικά πολλά στον Αλμωπό, ωστόσο η απερχόμενη Διοίκηση δεν κατάφερε να φέρει τον κόσμο στο γήπεδο. Και είναι βέβαιο, ότι η ευθύνη δεν βαραίνει μόνο τον ίδιο τον Πρόεδρο αλλά συνολικά τη Διοίκηση. Βέβαια, δεν μπορούμε να παραγνωρίσουμε και το γεγονός ότι αυτή η Διοίκηση κατάφερε κάτι πολύ σημαντικό, την άνοδο της ομάδας στη Γ' Εθνική.

4 σχόλια:

  1. Ο κόσμος της Αλμωπίας δεν έχει μάθει να εκτιμά τίποτα! ! Ο κ.Γατσος προσέφερε πολλά στην ομάδα (ανεβηκε Γ'Εθνικη μετα απο πολλά χρόνια χρηματοδοτησε πολυ την ομαδα μας) και καλό θα ηταν κάποιοι να πινουν νερό στο όνομα του απο το να κρινουν κ να κατακρινουν όταν οι ίδιοι τους δεν εχουν πατήσει ποτε στο γήπεδο.Δεν νομιζω να υπάρχει καποιος άλλος στην Αλμωπια που θα μπορούσε να δώσει τόσα χρήματα σε μια ομάδα για την ανάδειξη της χωρίς να "πονέσει " το στομάχι του και χωρίς να έχει προσωπικο όφελος! Μπορεί να υπαρχουν κι αλλοι ευποροι πολίτες στην Αλμωπία αλλα εχουν καβούρια στην τσέπη τους!Αφήστε λοιπον τις μικροτητες κ τις εξυπνάδες κ βοηθήστε (για να μην πω παρακαλεστε) αυτον τον αξιόλογο κύριο να συνεχίσει να είναι "καπετάνιος " στην ομαδα του Αλμωπου! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θεωρια μας πουλας, και φυσικα ο Γατσος ειναι διαμαντι για τον Αλμωπο, και δεν τον αμφισβητη ουδεις, αρα μη γινεσε βλαξ με το δηθεν δασκαλιστικο σχολιο σου.

      Διαγραφή
  2. ΑΚΟΥΣΕΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΓΑΤΣΟΥ ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΕΣ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΚΑΡΟΝΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. o Γάτσος πρέπει να ασχοληθεί από πιο σημαντική θέση την προσφορά του στον τόπο. Πρέπει να είναι ο επόμενος Δήμαρχος Αλμωπίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News