Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017

Το γράμμα του μικρού Διογένη στον Δήμαρχο Αλμωπίας (ΦΩΤΟ)

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΝΟΣ ΣΤΟ 3Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ

Μία ευχάριστη συνάντηση είχε σήμερα ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος. Λίγο πριν τη λήξη της σχολικής χρονιάς, επισκέφθηκε το 3ο Δημοτικό Σχολείο Αριδαίας όπου συνάντησε τον μαθητή της Β’ τάξης Διογένη Γεωργιάδη, ο οποίος πριν λίγο καιρό του έστειλε γράμμα που αναφερόταν στο παλιό Διοικητήριο της Αριδαίας.

Ο Δήμαρχος έχοντας τη διάθεση να ακούσει τις απόψεις και τις σκέψεις των μαθητών μπήκε στην τάξη μαζί με τον Διευθυντή του Σχολείου κ. Σίμο Σωτηριάδη και συνομίλησε για αρκετή ώρα με τα παιδιά. Τους εξήγησε ότι το κτήριο του παλιού Διοικητηρίου είναι ιστορικό για την πόλη της Αριδαίας και γι’ αυτό δεν είναι ενδεδειγμένη λύση η κατεδάφιση. Αντίθετα, θα είναι καλό να αξιοποιηθεί καταλλήλως ώστε να χρησιμοποιηθεί ξανά με νέες χρήσεις όπως για παράδειγμα η στέγαση υπηρεσιών του Δήμου ή η δημιουργία χώρων πολιτισμού, τεχνών και γραμμάτων.

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον μικρό Διογένη για το γράμμα που του έστειλε και ευχήθηκε σε όλους τους μαθητές καλές διακοπές και καλή πρόοδο.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News