Τρίτη 27 Ιουνίου 2017

Αδ. Γεωργιάδης: Αν ανοίξουν οι τηλεφωνικές γραμμές ο Καμμένος θα αγωνιά να μην πάει φυλακή

Ο Καμμένος είναι ηθικός αυτουργός για τις πράξεις του Χριστοφορίδη, τον οποίο γνώριζε από παλιά

Νέες βολές εξαπέλυσε ο Άδωνις Γεωργιάδης κατά του Πάνου Καμένου για την υπόθεση του ναρκοπλοίου Νoor 1.

«Αν ανοίξουν οι τηλεφωνικές γραμμές, και αποδειχτεί ότι ο κ. Καμμένος μιλούσε με τον αξιωματικό του λιμενικού Χριστοφορίδη, που πίεζε τον ισοβίτη Γιαννουσάκη να εμπλέξει τον Μαρινάκη, αλλά μιλούσε και με την εισαγγελέα Τζίβα που πήγε στις φυλακές Αυλώνα μέσα στη νύχτα να του πάρει κατάθεση, τότε δεν θα αγωνιά για την υπουργική του καρέκλα, αλλά για να μην πάει φυλακή» δήλωσε χαρακτηριστικά, στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

Έθεσε επίσης το ερώτημα «από ποτέ ήξερε ο κ. Καμμένος τον Μάκη Γιαννουσάκη και ποτέ τον γνώρισε πρώτη φορά». Σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη όταν ο Γιαννουσάκης είπε ότι θα συνεργαστεί για να εμπλέξει τον Μαρινάκη τον μετέφεραν από τις φυλακές Κορυδαλλού, που είναι σκληρές, στις φυλακές Αυλώνα για να μπορεί να έχει το κινητό του και άλλες διευκολύνσεις. και όταν δεν μίλησε τον μετέφεραν στις φυλακές Χαλκίδας.

«Ο Καμμένος είναι ηθικός αυτουργός για τις πράξεις του Χριστοφορίδη, τον οποίο γνώριζε από παλιά» δήλωσε.

7 σχόλια:

  1. Γιατί μονόπλευρη ενημέρωση Αριδαία νιουζ; και άλλα ειπώθηκαν όπως η εμπλοκή εφοπλιστή σε πλοίο που μετέφερε ναρκωτικά όπως και συνομιλία της Άννα Καραμανλή με καταδικασθέντα για την ίδια υπόθεση. Τώρα δε μπορώ να καταλάβω Γιατί ο Άδωνης Αλλά και Γενικοτερα ένα κόμμα δεν θέλει να ξεκαθαρίσει μια υπόθεση με τόνους ηρωίνης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλά του Αδωνη και γενικότερα της Ν.Δ. τους θίξανε τον Μαρινάκη και ξεσηκώθηκαν, και αυτοι φωνάζουν ανάλογα με το ποιος θίγετε, λες και μας πειθουν αν τσιρίζουν.Απλά με δυό λόγια, η βρώμα ειναι παντού, τώρα οσο γιά τη μονόπλευρη που λές, αστο, φτύς το στραγάλι απ το στόμα μη σε πνίξει.Φιλιά. Βαφ.

      Διαγραφή
    2. Πόσο να φτύσω το στραγαλι αλλά Αν δε το έχεις καταλάβει ένα κόμμα προσπαθεί να συγκαλύψει ένα σκάνδαλο με εμπόριο ναρκωτικών εσύ πες ότι δεν είναι έτσι

      Διαγραφή
  2. ο Άδωνις έχει διώξει πολύ κόσμο απ τη ΝΔ .Όταν ήταν στον Καρατζαφέρη μας έβριζε απ το πρωι μέχρι το βραδυ.Άσε μας ρε μπουμπούκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για κάποιο λόγο, ο Άδωνις, ο μέγας πολιτικός.. έχει σχεδόν μονομανία με τη φυλακή γενικότερα. Για όποιο θέμα μιλά, όποιον και να αφορά, αντιπολιτευόμενος, τρομάρα του, πάντα μια φυλακή θα την ξεστομήσει, ως απειλή. Μπορεί και να φυλά τα ρούχα του; Ή είναι λάτρεις της ...δημοκρατικής αντίληψης, όλοι ένοχοι και να τρέξουν να αποδείξουν ότι δεν είναι...Ειδικά οι αντίπαλοι, όποιοι και όπου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αμαν ρε φιλε μας εχεις πριξει τ αρ.... με τα σχολια σου, τοσο μενος με τον Αδωνη? γραφεις και γραφεις ελεος πια, τη γυναικα σουκλεψε?

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News