Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017

Νίκος Θωμαΐδης για Σηφάκη: «Αλαζόνας, νάρκισσος και υπερφίαλος, χρίζει ψυχιατρικής παρακολούθησης»

"Είναι φανερό πλέον πως η έχει σταματήσει Μα παίρνει τα χάπια του η αυτά που παίρνει είναι ληγμένα. Ας τον μαζέψει κάποιος από τον κατήφορο που έχει πάρει"

Αλαζόνας, νάρκισσος και υπερφίαλος χρίζει ψυχιατρικής παρακολούθησης ο Βουλευτής Αλμωπίας Σηφάκης. Δεν ξέρω αν πλέον οι συνδημότες του αποδέχονται αυτόν τον γεωγραφικό προσδιορισμό που του αποδίδω από την εκλογή του μια και από τότε ήταν φανερό πως όχι μόνο τον δρόμο που οδηγεί στον υπόλοιπο Νομό Πέλλας δεν γνωρίζει αλλά είναι και αφελής και ανιστόρητος! Ανακατεύεται στα πάντα, έχοντας άποψη για όλα μην φροντίζοντας όμως πριν, όπως θα έκανε κάθε νοήμων άνθρωπος, να αποκτήσει έστω μια στοιχειώδη ενημέρωση για σημαντικά γεγονότα.

Υπόσχεται λαγούς με πέτραχείλια στον απελπισμένο πλέον από την τραγική κατάσταση της οικονομίας, λαό της Πέλλας γνωρίζοντας πως όχι μόνο δεν θα πραγματοποιηθεί τίποτε από όλα αυτά αλλά το πιθανότερο είναι να γίνουν ακριβώς τα αντίθετα.

Τάζει τρένα. Αξονικούς, πανεπιστήμια, αυξήσεις εισοδήματος, καταυλισμούς Λαθρομεταναστών και προσφύγων, χάρισμα εκτάσεων σε Ρομά, αθλητικά έργα, κονδύλια, φρου φρου και μεταξωτές κορδέλες κλπ κλπ μπλα μπλα κατάντησε ένα Super Market λαϊκισμού και παροχολογίας.

Ο βουλευτής αυτός δεν είναι μόνο αντιπαθής ως εκπρόσωπος της Συριζαικής λογικης που νομίζει πως μπορεί να ταίζει σανό για πάντα τους ψηφοφόρους του αλλά είναι και ντροπή για την εικόνα της Πέλλας όπου εμφανίζεται δυστυχώς.

Είναι βέβαιο πλέον πως προσπαθεί να προετοιμάσει την αποχώρηση του από την κεντρική πολιτική σκηνή βάζοντας πλώρη για να αντιπαρατεθεί σε επίπεδο Τοπικής Αυτοδιοίκησης πλέον μπας και καταφέρει να αναπληρώσει την καρέκλα που πολύ σύντομα θα χάσει.

Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς από τα έργα και ημέρες του Σηφάκη...

Είναι φανερό πλέον πως ή έχει σταματήσει να παίρνει τα χάπια του ή αυτά που παίρνει είναι ληγμένα. Ας τον μαζέψει κάποιος από τον κατήφορο που έχει πάρει.

Νίκος Θωμαίδης
Μέλος Πολιτικής Επιτροπής
Νέας Δημοκρατίας

19 σχόλια:

  1. Νομίζω ότι το ίδιο το κείμενο σας, σας εκθέτει
    ένας πολιτικός ακόμα και λαϊκισμό να θέλει να κάνει πρέπει να προσέχει τη διατύπωση του
    θα σας θυμίσω την παροιμία που λέει ο λαός
    ότι δεν μετράει αυτό που λες
    αλλά ο τρόπος που το λες
    τα υπόλοιπα τα αφήνω στην συνείδησή σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πες τα ρε Βαγγέλη!! Έλεος δηλαδή με τον κάθε τυχάρπαστο!!

      Διαγραφή
  2. Πολύ ωραίο είναι το κείμενο Βαγγελη,
    είναι ακριβώς αυτό που αξίζει στον Γιάννη.
    Μάλλον δεν έχεις διαβάσει το δελτίο τύπου του Γιάννη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ''θα σας θυμίσω την παροιμία που λέει ο λαός
    ότι δεν μετράει αυτό που λες
    αλλά ο τρόπος που το λες''

    Ακριβώς αυτό εννοώ όταν λέω Συριζαική Λογική Κε Τσαβδάρη.

    Ο Λαός μας θέλει να μετράει αυτό που λες και όχι ''όμορφα λόγια''
    Αυτό είναι ο Συριζα και ο Σηφάκης όμορφα λόγια χωρίς περιεχόμενο. Ξαναδιαβάστε τι γράψατε και είμαι βέβαιος πως θα αναηνωρίσετε το λάθος σας.
    Ευτυχώς ο ίδιος σας δώσατε νόημα στο κείμενο μου.
    Σας Ευχαριστώ - ΝΘ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η λάσπη είναι γνώριμη και παλιά πρακτική της ΝΔ...!! Για ένα να είστε σίγουροι με τέτοιες πρακτικές κάνετε πάντα να είναι ακόμα πιο επίκαιρο το " ο λαός δεν ξέχνα τις σημαίνει δεξιά"... !
    n t g

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. νατος παλι, αντε καληνυχτα, παω να γαμ.....

      Διαγραφή
  5. ευτυχως δικιμασε αριστερα!!!!!!! δεν ντρεπεστε ιχνος τσιπας.το ψεμα το καταμουτρι εν ψυχρω ψεμα το αδιστακτο ψεμα το οπλο της αριστερας! η μαλλον της αριστερας την δηθεν μ ε δεξιες τσεπες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το μεγαλυτερο ψεμα, ειναι η μιση αληθεια, σαφεστατα με την εξυπνη γραφιδα σας, προσπαθησατε το ριξετε το κεντρο της προσοχης των αναγνωστων, σε οσα λετε. Η Διαφωνια μου ομως, ηταν οτι ο λογος σας ειναι προσβλητικος και στιγματικος και δεν αρμοζει σε δημοσιο λογο. Ευχαριστω για το σχολιο σας! Με εκτιμηση Τσαβδαρης Ευαγγελος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θωμαίδη γυρίζεις την πολιτική της ΝΔ 100 χρόνια πίσω

    Και στα γράφει αυτά ένας Νεοδημοκράτης κρίμα και σε είχαμε σε εκτίμηση κατάφερες με το δελτίο τύπου αυτό να γίνεις εσύ αντιπαθής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ, ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΨΗ 'Η ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τη ψολημ εκφραζω μαλακα, αι σιχτιρ θεωρητικε

      Διαγραφή
  9. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΕ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ;ΜΥΡΙΣΑΤΕ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΡΕΧΕΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ;ΚΑΛΩΣ Η ΚΑΚΩΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΑ ΕΦΑΓΑΝ ΟΙ Ν.Δ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ...ΑΠΟΡΩ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΝΔ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΟΝΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ,ΞΕΧΝΑΤΕ ΕΥΚΟΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καθολου δεν ντρεπομαι, αρκει να χαθουν οι συριζαιοι φιλε μου.

      Διαγραφή
    2. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΠΟΙΟΣ ΔΙΑΛΥΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;ΠΟΙΟΣ ΕΦΤΑΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ;ΕΣΥ ΣΑΝ ΠΑΛΙΟΣ ΠΑΣΟΚΤΣΗΣ ΤΗΑ ΠΑΣ ΝΑ ΨΗΦΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ;ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΜΕ ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ

      Διαγραφή
    3. με χιλια θα τον ψηφισω, δοκιμασα και την αριστερα και φαλιρισα τελειως

      Διαγραφή
  10. παλιοι πασοκοι;;;;;; εννοεις σιφακη, τζακρη, βιτσα, κουρουμπλη και σια ο.ε;;;;; αν ειναι δυνατον!!! τι αλλο θ ακουσουμε; ιχνος ντροπης ε;;;;;;;; τζακρηη εε 4 στα 4 μνημονια ξυπνηστε πανελλαδικο μοναδικο φαινομενο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Oxi allo psema se SIFAKI kai si kai o tsiriza..
    Posa mnimonia ferate anti na ta katargisete?
    Kai akomi vgenete kai milate.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το προβλημα του "κυριου"δεν ειναι ο Σηφακης,αλλα η ζηλεια που κατατρωει ολους απο την Ν.Δ γιατι τελειωσαν τα ψωμια τους κ τωρα ριχνουν αβερτα λασπη ,γιατι μονο αυτο ξερουν να κανουν,τοσα χρονια!!!!Εχει και συνεχεια....αλλα εχει κ προβατα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...τελειωσαν τα ψωμια της Ν.Δ.; συγνωμη ζητε στο ελλαντα; η σε καμια στανη με προβατα; ξερεις τι ξεσκισμα σας περιμενει;....γελοιε κομπλεξικε γεματος μισος ψευτοαριστερε.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News