Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017

Τρόμος ξανά στο Λονδίνο! Αποκλεισμένη η Βουλή

Όλα έγιναν περίπου στις 11:10 (ώρα Αγγλίας) όταν κάποιος φώναξε "μαχαίρι, μαχαίρι"

Ο τρόμος "βασιλεύει" στο Λονδίνο! Ένα περιστατικό αναστάτωσε τους κατοίκους της βρετανικής πρωτεύουσας το μεσημέρι της Παρασκευής (16.06.2017) και προκάλεσε αποκλεισμό του Κοινοβουλίου, λίγους μήνες μετά την τρομοκρατική επίθεση στο ίδιο σημείο.

Όλα έγιναν περίπου στις 11:10 (ώρα Αγγλίας) όταν κάποιος φώναξε "μαχαίρι, μαχαίρι" και άμεσα επενέβησαν αστυνομικοί. Κατά πληροφορίες χτύπησαν έναν άνδρα με teaser και στη συνέχεια τον συνέλαβαν με την υποψία πως ήταν οπλισμένος με μαχαίρι.

Αμέσως έκλεισαν όλες οι πύλες προς το Κοινοβούλιο, καθώς το περιστατικό σημειώθηκε κοντά στο σημείο που τον περασμένο Μάρτιο είχε σημειωθεί η τρομοκρατική επίθεση στο Γουέστμινστερ με τους 5 νεκρούς.

Ωστόσο, η κυκλοφορία συνέχισε να διεξάγεται κανονικά και πάνοπλοι αστυνομικοί περιπολούν το σημείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News