Σάββατο 24 Ιουνίου 2017

Δήμαρχος Αλμωπίας: «Εργαζόμαστε με καθαρότητα και διαφάνεια» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το πρώτο βίντεο

Συνέντευξη στην Πέλλα Τηλεόραση και στον Διευθυντή Ενημέρωσης του σταθμού Χρήστο Δημητριάδη παραχώρησε ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος.

Αρχικά έγινε κουβέντα για τη διαμάχη με τον Βουλευτή κ. Γιάννη Σηφάκη, όπου ο Δήμαρχος κινήθηκε σε ήπιους τόνους, σημειώνοντας όμως ότι ο Δήμος δεν συναινεί στη δημιουργία καταυλισμού Ρομά που προωθεί η Κυβέρνηση.

Παράλληλα, ο Δήμαρχος αναφερόμενος στη λειτουργία της Οικονομικής Επιτροπής, τόνισε ότι λειτουργεί τακτικότατα και όλα τα θέματα μέχρι στιγμής έχουν ψηφιστεί –πλην ενός, του θεάτρου στο Δασάκι όπου υπήρξαν κάποιες ψηφοφορίες που δεν δικαιολογούνται αυτή την ώρα και έχει γίνει ένσταση από τον ανάδοχο για να αποφανθεί η υπηρεσία. Εργάζεται με καθαρότητα, σαφήνεια και διαφάνεια και γι’ αυτό όλα τα θέματα περνούν.

Για το θέμα εκλογής Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Δήμαρχος υπογράμμισε ότι μέσα από τη διαδικασία που προβλέπει ο Καλλικράτης προχώρησε Δημοκρατικά και ομόφωνα η υποψηφιότητα του κ. Σίμου Σωτηριάδη, καθώς δεν κατατέθηκε στην πρώτη φάση καμία άλλη υποψηφιότητα.

Αυτό ήταν το πρώτο μέρος της συνέντευξης, ενώ το δεύτερο θα προβληθεί απόψε στις 21:00 στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Δείτε το πρώτο βίντεο:

3 σχόλια:

  1. Δήμαρχε, ένας μισθοφόρος Γενικός Γραμματέας αθλητισμού του Συριζα τόλμησε να σε χλευάσει κάτω από μια ανάρτηση του Σηφάκη. Επειδή αυτά τα τομάρια ήταν , είναι και θα είναι για πάντα αδίστακτα, σου μεταφέρω το βιογραφικό με τα προσόντα του όπως τα κατέθεσε στο αρχείο της κυβέρνησης. Ο διορισμένος αυτός κεφτες, αυτός που με τόση ευκολία τόλμησε να δείξει τέτοια αμετροέπεια σε εναν εκλεγμένο εκπρόσωπο 30.000 πολιτών έχει μοναδικό προσόν ότι σπούδασε στο πανεπιστήμιο Λένιν της Μόσχας Γυμναστής. Και μετα τις τρεις και εξηντα του μισθου του αναπληρωτη για 12 χρόνια, αυτός που δεν εκλέχθηκε ούτε διαχειριστής της πολυκατοικίας του, βρεθηκε να παιρνει σήμερα 78.000 το χρονο. Αυτός ο ταλιμπαν θα κανει και θα πει τα παντα για να μεινει εστω αλλο ενα μηνα εκει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συνηθισες βρε δεξιουλη να σε κυβερνάνε τα τζάκια και σε χαλάει ο τρείς και εξήντα...!!

      Διαγραφή
    2. Οχι , με χαλάει να με κυβερνάμε οι Καραντίνες πάσης φύσεως. Αμόρφωτοι, άξεστοι και πεινασμένοι. Σαν κι αυτόν τον Ιούλιο... Ανάθεμά με αν ξέρει να γράφει στα Ελληνικά.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News