Σάββατο 17 Ιουνίου 2017

Τσιμτσιρίδης σε Σηφάκη για Ρομά: «Να βρεις αλλού χώρο για δημιουργία καταυλισμού, όχι στην Αλμωπία»

Το Aridaia News επικοινώνησε με τον Αντιδήμαρχο κ. Γιώργο Τσιμτσιρίδη

Ερωτηματικά προκαλεί η ανακοίνωση του Βουλευτή Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γιάννη Σηφάκη, ο οποίος ανακοίνωσε ότι προχωρά «η ένταξη του Δήμου Αλμωπίας στους 72 δήμους της χώρας για την κατασκευή πρότυπου καταυλισμού για τους 30 περίπου Ρομά που ήδη ζουν στην Αριδαία».

Ακόμα, ο Βουλευτής συναντήθηκε με εκπροσώπους των Ρομά της Αριδαίας για να τους ενημερώσει για τις ενέργειες προς την κατεύθυνση της ουσιαστικής βελτίωσης των συνθηκών ζωής τους μέσα από την υλοποίηση του προγράμματος που προωθείται από την Υπουργό Θεανώ Φωτίου σε συνεργασία με τον Δήμο Αλμωπίας.

Το Aridaia News επικοινώνησε με τον Αντιδήμαρχο κ. Γιώργο Τσιμτσιρίδη, ο οποίος μας ξεκαθάρισε ότι οι μόνες ενέργειες που έχουν γίνει τόσο από αυτή τη Δημοτική Αρχή όσο και από την προηγούμενη, είναι η δημιουργία κέντρου διημέρευσης, όπου θα μπορούν να πραγματοποιούν 24ωρες ή 48ωρες στάσεις οι Ρομά.

Μάλιστα, ο κ. Τσιμτσιρίδης τόνισε ότι οι Ρομά που έχουν εγκατασταθεί στην παραποτάμια περιοχή της Αριδαίας θα πρέπει να αναζητήσουν την τύχη τους στον Δήμο Πέλλας όπου είναι δημότες και όχι στην Αλμωπία.

Επιπλέον, ο κ. Τσιμτσιρίδης απαντά στον κ. Σηφάκη, σημειώνοντας με νόημα ότι αν ο Βουλευτής στα πλαίσια της υλοποίησης του κυβερνητικού προγράμματος θέλει να δημιουργήσει καταυλισμό, να πάει αλλού να βρει χώρο και όχι στην Αλμωπία, καθώς ο Δήμος Αλμωπίας δεν συναινεί σε κάτι τέτοιο.

46 σχόλια:

  1. Φυσικά να πανε αλλου...αν θελει ο σηφακης ας τους παρει σπιτι του...ακαταλληλος κ αμυαλος τελειως....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ακομα υπαρχουν αυτοι να μας πετανε μαλακιες? Σιφακη συνελθε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΜΙΛΗΣΕ, ΕΛΕΟΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ ΣΙΦΑΚΑ, ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΙ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σηφακη παρε κανενα σε κανα χωρο δικο σου εχεις πολλους! Αριστερος οπου βολευεσε εισαι ε?η αριστερα λεει αλληλεγγυη γιατι αφου εχεις τα φραγκα δεν μας δινεις και εμας λιγα να ζησουμε ολοι! Α ρε σηφακη βεργα που θες εσυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κε Τσιμτσιριδη λυπαμαι ειλικρινα για το οτι εισαι ανακολουθος. Ολοι θυμουνται στην γεματη αιθουσα του Δημοτικου Συμβουλιου Αριδαιας κατα την διαρκεια της επισκεψης της Υφυπουργου Θεανως Φωτιου την απολυτη συμφωνια τοσο εσου οσο και του κ.Δημαρχου στην προταση της Υπουργου για την ιδρυση προτυπου καταυλισμου για τους Ρομα που ηδη απο χρονια ζουν στην Αριδαια. Μαλιστα προχωρησες σε συζητηση και για το οικοπεδο,κλπ. Στην προσφατη επισκεψη μου ( πριν λιγες μερες) στο Δημαρχειο Αλμωπιας κατα την διαρκεια της οποιας μετεφερα το ενδιαφερον της Υπουργου για υλοποιηση της δεσμευσης της, ο Δημαρχος Δημητρης Μπινος δεν εδειξε να ενοχλειται καθολου, αντιθετα εδωσε εντολη στον κ.Μπελιοβανη να δει το θεμα του οικοπεδου και ειπε οτι θα ζητησει απο την κα Χατζηαβραμιδου να κανει κοινωνικη ερευνα για το ποσες οικογενειες ειναι εκει κλπ.
    Εκτιθεσαι ανεπανορθωτα στους πολιτες της Αλμωπιας και εκθετεις και τον κ.Δημαρχο
    Ειλικρινα λυπαμαι πολυ, υπαρχουν πολλες αλλες περιοχες που επιθυμουν προτυπους καταυλισμους χωρις κανενα κοστος για τον Δημο.
    Οι πολιτες θα κρινουν την αξιοπιστια του καθενα και θα αξιολογησουν το γεγονος της απολυτης συμφωνιας σου πριν 5 μηνες μπροστα στην Υπουργο δημοσια και την απολυτη αρνηση σου και μαλιστα με αιχμες εναντιον μου 5 μηνες μετα.
    Ζητω απο τον κ.Δημαρχο να απαντησει ποια ειναι η θεση του Δημου και τι να μεταφερω στην κα.Υπουργο. Αυτα που ο ιδιος μου ειπε πριν λιγες μερες η την αποφαση του κ. Τσιμτσιριδη εξ ονοματος του Δημου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΗΦΑΚΗ ΤΡΑΒΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ ΡΕ. ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ. Ο ΤΣΙΜΤΣΙΡΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ. ΕΣΥ ΑΝ ΘΕΣ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟ ΚΑΝΤΟΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ. ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΑΝΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΡΕ;;; ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΤΡΟΠΗ ΠΑΝΩ ΣΟΥ;;; ΕΚΑΝΕΣ ΤΑ ΟΧΙ ΝΑΙ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΚΙΟΛΑΣ.;; ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΣΗΦΑΚΗ. ΕΙΣΑΙ Η ΑΝΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΜΕΝΗ…

      Διαγραφή
    2. Sifaki exeis megalo thrasos. Na se dw stis ekloges ti tha pareis.. den soy lew giati tha moy kopsoyn to sxolio. Xereis esy kai olio emeis fysika poy kaname to lathos na se psifisoyme.

      Διαγραφή
    3. Και άλλα πολλά υποσχεθήκατε κύριε Σηφάκη όμως δεν βλέπω να κόπτεστε. Θα σκίζατε τα μνημόνια και τελικά σκίζετε τον λαό. Θα περίμενε κανείς πως δεν θα έχετε μούτρα να βγαίνετε και από πάνω. Ντροπή σας κύριε Σηφάκη. Όσο για τους τσιγγάνους να τους πάρετε στο σπίτι σας.

      Διαγραφή
    4. ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΤΑΙ ΡΕ ΤΣΙΡΚΟ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ.

      Διαγραφή
    5. Οι μεγαλύτεροι φασίστες που πέρασαν από αυτό τον τόπο είναι οι αριστεροί φασίστες του ξοφαλτσα, έχουν γαντζοθει από τα έδρανα της βουλής και δεν λένε να φύγουν!

      Διαγραφή
    6. ΣΗΦΑΚΗ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ. ΕΣΥ!!! ΕΧΕΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΒΟΗΘΗΣΕΣ ΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ, ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΒΛΑΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ. Ο ΤΣΙΜΤΣΙΡΙΔΗΣ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΜΑΘΟΥΜΕ. Ο ΤΣΙΜΤΣΙΡΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΗΣ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ. ΤΑ ΟΧΙ, ΝΑΙ…

      Διαγραφή
    7. Σηφακη τον γιωργο τον ξερουμε χρονια ποιος ειναι και τι ειναι εσενα δεν ξεραμε αλλα σε μαθαμε! Φυγε οσο ειναι, νωρις γιατι σε λιγο δεν θα εχεις ατομο, να ασχοληθει μαζι σου! Ασε που παντα οι συναναστροφες σου ηταν με οτι να ναι κοσμο αλλα και αυτοι θα σε κοψουν

      Διαγραφή
  6. ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ ΓΙΩΡΓΑΡΑ.ΜΙΛΑΜΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΗΛΙΘΙΟΙ.ΑΣ ΦΕΡΕΙ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟ,ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΕΛΕΦΕΡΙΚ,ΑΣ ΣΚΙΣΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΜΕ ΕΝΑ ΝΟΜΟ Κ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΑΣ ΠΑΕΙ ΜΙΣΘΟΥΣ 752 ΑΣ ΜΗ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΡΟΜΑ.ΑΝ Κ ΓΙΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΕΜΕΙΝΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. σιφακη ουτε στον υπνο σου για καταυλισμο στην αριδαια !αρκετα υποβαθμιστηκε η αριδαια.να τους πας απο εκει που καταγεσαι......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ναι….. ο τσιμτσος είναι ανακολουθος και εσυ εισαι ο ξεκαθαρος. Μας φλόμωσες στο ψέμα για να γίνεις βουλευτής και μιλάς τώρα για ανακολουθια. Μη ψαχνεις συνενοχους στα σφαλματα της κυβερνησης που υπηρετεις για να μην χασεις την βουλευτικη αποζημειωση. Καλυτερα κρυφτειτε ψευτοαριστεροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το αν ο Τσιμτσιριδης αλλα ελεγε χθες και αλλα σημερα θα το μαθει πιστευω ο κοσμος γιατι μπορει ναχεις δικαιο Βολευτα μου, τωρα αν σκεφτεσε ενα ακομα εγκλημα μεσα σ ολα που κανατε σαν ξυριζα ξεχασετο καλυτερα, αρκετο κακο κανατε στον λαο, ΦΥΓΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΟ ΣΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ ΣΗΦΑΚΗ; ΡΟΜΑ ΘΑ ΦΕΡΕΙΣ, ΣΥΡΙΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΘΑ ΦΕΡΕΙΣ. ΜΗΝ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΜΑΖΕΨΕΤΑ ΚΑΙ ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σηφάκη αυτό είναι αιτία πολέμου.Είσαι τελειωμένος ολοκληρωτικά ακόμα και στην υποψία να γίνει κάτι τέτοιο.Όχι παληκάρι μου.Ούτε να το σκέφτεσαι.Ουδεμία συζήτηση παραπάνω.Στο λέω εγω ο ψηφοφόρος σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ούτε ο Τσιμτσιρίδης μας ενδιαφέρει τι άποψη έχει ούτε εσυ.Δεν υπάρχει χώρος για ρομά γιατί δεν υπάρχουν ρομά στην Αλμωπία.Αυτή η λέξη ΔΕΝ υπάρχει.Δεν την είπε κανείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. φοβαμαι πως αν ισχυουν αυτα που λεει ο σηφακης τοτε ο μονος ψευτης στην υποθεση ειναι ο τσιμτσιριδης..γιατι αν φυσικα ισχυουν αυτα που λεει ο σηφακης τοτε ο αντιδημρχος το επαιξε ανετος και ωραιος μπροστα στην υπουργο αλλα τωρα που ηρθε η ωρα της πραξης ..δυσκολα τα πραματα..μια ανακοινωση απο πλευρας δημαρχου ειναι αναγκαια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Σηφάκη βγάλε τα πρακτικά που συμφώνησε ο Τσιμτσιρίδης για να τον στείλουμε σπίτι του εάν είναι......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σου ρε Λακη, Σου ρε τενεκε ξεγανωτε, Σου ρε αμορφωτο βοδι που το παιζεις και δηθεν, πανε αλλαξε πανες γιατι μυρισες παλιογιδι......ακου θα τον στειλουμε σπιτι του;ποιοι ειστε ρες; χαφιεδες της αριστερας.

      Διαγραφή
  15. Υπάρχει το βίντεο με τον Τσιμτσιριδη που παρακαλάει την Φωτίου να ενταχθεί και ο Δήμος Αλμωπίας στο πρόγραμμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. στο μενιδι απο πυροβολισμο ρομα σκοτωθηκε ενα 11 χρονο παιδι κ το κανατε γαργαρα.επισης μολις εξαρθρωθηκε ακουω στον αντ1 σπειρα ρομα με συνολο κλοπιμαιων 40 μυρια.φερτους κ εδω μπραβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. EΛΑ ΣΤΟ ΜΕΛΙΣΣΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΗ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΟΜΑ ΜΙΣΤΕΡ 10,000 ΤΟ ΜΗΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. βολεμενε 6 26 εγινες βασιλικοτερος του βασιλεως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αν ο τσιμτσιριδης τοτε είπε ναι,αλλς τώρα όχι με γεια του και χαρά του.
    Μάλλον το καλοσκεφτηκε.
    Μάλλον είδε τι μπουμπούκια είναι ( βλ Μενίδι)
    Αλλα μην πάμε μακριά πριν λιγα χρόνια το φονικό στο Γαρέφι,ποιος το έκανε?
    Απο που ήταν.
    ΟΧΙ κ Σηφάκη
    Δεν θέλω η Αριδαία να γίνει Αλεξάνδρεια.
    Δεν θέλω να γίνει Χαλκηδόνα
    Δεν θέλω να γίνει Δενδροπόταμος.
    Και αυτοί οι λίγοι που είναι εδώ να φύγουν.
    Ετυχε να είμαι μπροστά σε καταστημα όπου ηταν μέσα 3 - 4 άτομα και δεν έφευγαν αν δεν τους έδιναν λεφτά.
    Οταν η κατστηματαρχης τους είπε θα φωναξω αστυνομία, απάντησαν φώναξε την,δεν μας κάνει τίποτα.
    Κ Σηφάκη
    Με το να λέτε στους απο πανω σας οτι στην Αλμωπία είναι δεκτικοι σε όλα φέρτε Πακιστανούς, φερτε συειουςς,φέρτε ρομά.
    Και κάνοντας τα χατίρια των απο πανω υπουργό δεν σας κανουν και αν σας κανουν θα είναι για λίγο.
    Ουτως η άλλως οι μέρες σας σαν κυβέρνηση είναι μετρημένες.
    Φροντιστε να μην κάνετε υλοποίηση τις εξαγγελίες σας.
    Θα τους βρεις όλους απέναντι σου.
    Και όχι μονο θα ξεχάσεις την βουλευτική θέση σου ( καλά αυτή είναι χαμένη ) αλλά και το να είσαι ευπρόσδεκτος στην Αλμωπία.
    Μονο στον καταυλισμό που θέλεις να κανείς - αν κάνεις - που δεν θα κάνεις.
    Θα είσαι ευπρόσδεκτος.
    Αρκετά προβλήματα έχουμε ήδη και εσύ κινείσαι στην λάθος κατεύθυνση.
    Γιατί δεν πιεζεις να έρθουν ποιο πολλοί αστυνομικοί στην Αριδαία μήπως και γίνει κάτι με το παρά εμπόριο.
    Αλήθεια έχεις βγει μια πέμπτη στην Αριδαία να δεις τι γίνεται?
    Μαύροι ,ασπροθ,τσιγγάνοι πουλάνε τα παβταυ.
    Πουλάνε πράγματα που πουλάνε και τα τοπικά καταστήματα.
    Και εσύ κ Σηφάκη θελεις να εγκαταστησεις μια μονιμη και μεγάλη βάση αυτών εδώ?
    Είσαι με τα καλά σού?
    Ειπαμε δεν φερνεις αστυνομικούς γιατί είναι < μπάτσοι > και εσεις οι αριστεροί έχετε αλλεργία προς αυτούς, ασχετα αν συγγενικό μου προσωπο που είναι αστυνομικός μου λέει οτι χρησιμοποιείτε πεεισοτερους απο κάθε αλλη κυβέρνηση.
    Κατα τ άλλα αριστερά σου λέει
    Και ο Τσαουσέσκου αριστερός έλεγε οτι είναι.
    Γι αυτό κ Σηφάκη αφού δεν φερνετε περισότερους αστυνομικούς, αφου δεν μπορείτε να ξανανοιξετε το Τ.Ε Αριδαίας η να φερετε ενα στρατόπεδο μην κάνετε το απονενοημενο βήμα και φερετε τους ρομά εδώ .
    Αν καιγεσται τόσο όπως είπαμε και άλλοι πάρτε τους σπίτι σας,στην αυλή σας ,στην επιχείρηση σας .
    Δεν τους θέλουμε
    ΤΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι να πω. Παντός αφορισμούς δουλειά δεν γίνεται

      Διαγραφή
  20. Κυριε Σηφακη μαλλον δεν ξερετε τι σημαινει ανακολουθος, διαφορετικα δεν θα την αναφερατε καθολου.Ενας λαος σας ψηφισε για αλλη πολιτικη και αλλα κανετε, καλυτερα να κοιταχτειτε στον καθρεπτη και να πειτε δασκαλε που διδασκες η στο σπιτι του κρεμασμενου δεν μιλανε για σχοινιη, ακομα καλυτερα για να νοιωσειςκαι ωραια να αναφωνησεις αξια τεκνα στον πολιτικο τους λογο.ΕΥΓΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. το πιο συκοφαντικό site της Αλμωπίας , θα κάνεις τον κύκλο σου είσαι κάπου στη Μέση, μετά απλά θα χαθείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "ειναι μέρες που νομίζω οτι θα πεθάνω απο υπερβολική δόση αυτοικανοποιησης"

      Διαγραφή
    2. ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΚΑΡΑΚΟΛΙ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΧΑΘΕΙ ΕΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ.

      Διαγραφή
  22. Όταν ήρθε η Υπουργός ο κ Αντιδήμαρχος δεσμεύτηκε.Τώρα γιατί άλλαξε γνώμη κανείς δε ξερει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΌΤΑΝ ΈΧΕΙΣ ΠΡΌΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΔΉΜΑΡΧΟ ΔΕ ΤΑ ΒΆΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΉ.ΔΉΜΑΡΧΕ ΤΟ ΒΊΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗ Κ ΦΩΤΊΟΥ ΥΠΆΡΧΕΙ .ΝΑ ΠΑΊΞΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ Ο ΚΌΣΜΟΣ.ΤΟ ΝΑ ΘΈΛΕΙΣ ΝΑ ΕΝΤΆΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΡΟΜΆ ΣΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΊΣ ΣΥΝΘΉΚΕΣ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΚΑΚΌ ΚΑΚΟ ΕΊΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΑΛΛΗΛΈΓΓΥΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΆΤΙΑ ΤΟΥ ΚΌΣΜΟΥ ΌΜΩΣ ΤΑ ΠΙΣΤΕΎΩ ΣΟΥ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΑΛΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αντε επιτελους...βγαλτε το βιντεο...να το δουμε κι εμεις...

      Διαγραφή
    2. ποιο βιντεο βρε οργια;της μαλακιες πιστευετε? αντε να δουμε αλλιως θα ξεφτελιστεις Σιφακη

      Διαγραφή
  24. Πλακα εχουν ολοι αυτοι !Μη τολμησεις Σηφακη και μη τολμησεις κ.λ.π κ.λ.π λες και οι ρομα δεν ειναι χρονια εδω,εγω τους θυμαμαι πανω απο 10 χρονια,σε αθλια κατασταση,ουτως η αλλως δεν προκειται να φυγουν τον αιωνα τον απαντα,το οτι θα τους συμαζεψουν ειναι το προβλημα; η οτι θα γινει σε θητεια αριστερας και Σηφακη; Πως να παει μπροστα ενας τοπος οταν ο καθενας σκεφτεται την προσωπικη του μιζερια !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμμαζεμα το λέτε εσείς?
      Συμμαζεμα ηταν οτι για να μην πλένονται στα λύκεια απέναντι και απλώνουν την μπουγάδα στο γήπεδο τένις τους πήγαν νερό? ( αλήθεια, εκείνο το νερό ποιος το πληρώνει? Μονο οι υπόλοιποι είμαστε υποχρεωμενοι να πληρώνουμε νερό και αποχέτευση? )
      Τα δέκα χρόνια που λες είναι πολλά, μάλλον θα θυμάσαι τα αυτοκίνητα που σταματουσαν εκεί.
      Και αφού δεν υπήρχε βούληση απο κανέναν να τους πει να φύγουν φτασαμε εδώ που φτάσαμε.
      Στις παράγκες στις καλύβες στα αυθαίρετα .
      Αλήθεια
      Ποιος μπορεί να κανει μια αποθήκη, ενα υπόστεγο μια καλύβα χωρίς να τον πηδ@ξει η εφορία η πολεοδομία κλπ?
      Και το να επικαλεισαι τις άθλιες συνθήκες ζούσαν οι κατα τ αλλα Καημένοι που κανεις δεν ξέρει που βρίσκουν αυτά που πουλάνε η πουλάνε αυτά που αγοράζουν να σου θυμισω όπως ειπαν παραπάνω οτι στο έγκλημα στο γαρεφι εμπλεκόμενοι ηταν γύφτοι απο τον εδώ καταυλισμό.
      Συμμαζεμα θα ηταν να τους Πάρουν απο εδώ και τίποτα άλλο

      Διαγραφή
  25. φιλε 1.36 εχεις τα σπιτια των ρομα <[εγω τσιγγανους τους ξερω τοσα χρονια} στο μελισσι??
    για ρωτα η καλυτερα πηγαινε δες τι σπιτια εχουν
    ουτε στα ονειρα μας δεν μπορουμε να τα κανουμε εμεις!!
    μηπως εμαθες πως εφυγαν οι συγκεκρυμενοι απο τον Εξαπλατανο??
    εχεις δει πως κυκλοφορουν και τι κανουν μεσα στην πολη της Αριδαιας??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Εντάξει,ειναι πασιφανές ότι έχουν κάποιο πρόβλημα όταν κάποιος είναι ικανος και αποτελεσματικός πολύ περισσότερο από όλους αυτούς που τόσα χρόνια απέδειξαν την ανικανότητα τους. Όμως μη φτανετε στα όρια της ηλιθιότητας,τουτοι εδώ δεν πρόκειται να φύγουν ας είναι τουλάχιστον μαζεμένοι σωστά είναι καλό για όλους,και ο δήμος ας φροντίσει για τα λοιπά έξοδα τους! Για το οτιδήποτε αντιδράσεις τι είναι αυτό το πράμα! Οι αντιδράσεις σας να είναι κάτω από ώριμη και σωστή σκέψη και όχι σε ότι σφυραει ο κάθε τσομπανης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Εντάξει, διώξτε τους όλους γιατί θεωρείτε ότι μετά παράδεισος; Για κοιταχτείτε στον καθρέφτη βρε ...καθαρόαιμοι!Που πάντα σας φταίνε οι άλλοι και καταφεύγετε μονίμως σε γενικεύσεις και αφορισμούς! Ντροπή σας φασίστες. Μια φορά να μιλήσετε για παιδεία και προγράμματα ένταξης μέσω της παιδείας κυρίως. Αλλά παιδεία και εσείς φασίστες είναι ασύμβατα πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "παιδεία και φασίστες" πόσο δηλητήριο μπορεί νά κρύβει η ψηχή σου ρε ανθρωπε μου;

      Διαγραφή
  28. ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΣΥΡΙΖΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΤΟΣΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ, ΠΑΡΤΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ. ΠΑΝΤΟΥ ΧΑΡΙΖΕΤΕ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ , ΣΠΙΤΙΑ, ΕΝΟΙΚΙΑ ΚΛΠ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Φύτεψε και εσυ έναν γύφτο μπορείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. οι ρομα είναι 8 άτομα.2 Οικογένειες.Αν είναι δυνατόν να μιλάμε για καταυλισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News