Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017

Βρετανία: Ιμάμης του τεμένους προστάτεψε τον δράστη από λιντσάρισμα

Όπως ανέφεραν μάρτυρες στο κανάλι Sky News ένας ιμάμης πέτυχε να αποτρέψει τις επιθέσεις των παρισταμένων

Ιμάμης του τεμένους στο Λονδίνο προστάτεψε τον οδηγό του βαν, που έπεσε πεζούς έξω από το λατρευτικό χώρο, από εξαγριωμένους περαστικούς που ήθελαν να τον λιντσάρουν μέχρι να έρθει η βρετανική αστυνομία.

Όπως ανέφεραν μάρτυρες στο κανάλι Sky News ένας ιμάμης πέτυχε να αποτρέψει τις επιθέσεις των παρισταμένων.

Τις πληροφορίες επαλήθευσε σε ανακοίνωσή του, το Μουσουλμανικό Κέντρο Πρόνοιας που ευχαριστεί τον ιμάμη Μοχάμεντ Μαχμούντ για το θάρρος και το κουράγιο του, καθώς βοήθησε στην εξομάλυνση της «άμεσης κατάστασης» μετά το περιστατικό και «απετρέψε περαιτέρω τραυματισμούς και απώλεια ζωής».

«Έχουμε εργαστεί σκληρά τις τελευταίες δεκαετίες προκειμένου να οικοδομήσουμε μία ειρηνική κοινότητα ανοχής, εδώ στην περιοχή του Φίνσμπουρι Παρκ. Καταδικάζουμε συνολικά την οποιαδήποτε πράξη μίσους, που προσπαθεί να διαχωρίσει την υπέροχη κοινότητά μας» αναφέρεται ακόμα στην ανακοίνωση του Μουσουλμανικού Κέντρου Πρόνοιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News