Παρασκευή, 2 Ιουνίου 2017

Προώθηση σημαντικών θεμάτων κατά την επίσκεψη της Δημάρχου Σκύδρας Κατερίνας Ιγνατιάδου στην Αθήνα

Προώθηση θεμάτων κατά την επίσκεψη της Δημάρχου Σκύδρας Κατερίνας Ιγνατιάδου στην Αθήνα

Με θετικό, όπως και τις προηγούμενες φορές, απολογισμό επέστρεψε η Δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου από την Αθήνα όπου είχε μεταβεί προκειμένου να προωθήσει επίκαιρα ζητήματα του Δήμου.

Έτσι, τη Δευτέρα 29/5/2017 η Δήμαρχος συνυπέγραψε με τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη και παρόντα τον Βουλευτή Πέλλας Γιάννη Σηφάκη την προγραμματική σύμβαση με αντικείμενο την υλοποίηση του έργου με τίτλο «Εργασίες συντήρησης και βελτίωσης στο Δημοτικό Στάδιο Σκύδρας Ν. Πέλλας».

Στο πλαίσιο αυτό θα πραγματοποιηθούν:


- Εργασίες για την αντικατάσταση της στέγης στο τμήμα που περιλαμβάνει τα αποδυτήρια των ομάδων, το γραφείο διοίκησης, το κυλικείο, τις τουαλέτες κοινού και την αίθουσα προπόνησης – βαρών.

- Εργασίες για την τοποθέτηση πλακιδίων τοίχου και αντικατάσταση των ειδών υγιεινής, την αντικατάσταση των εξωτερικών κουφωμάτων, των καλωδίων ρεύματος, των φωτιστικών οροφής στον ίδιο χώρο και την τοποθέτηση θερμοσιφώνων.

- Εγκατάσταση ενός ηλεκτρονικού πίνακα αποτελεσμάτων και χρονομέτρησης στον αγωνιστικό χώρο.

- Τοποθέτηση εξωτερικού φωτισμού στον αγωνιστικό χώρο του παρακείμενου γηπέδου ποδοσφαίρου.

Το έργο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων(Π.Δ.Ε.)2017 με το ποσό των 171.794,73€.

Η σύμβαση ξεκινάει από την ημερομηνία υπογραφής της και λήγει με την εξάντληση του εγκεκριμένου ποσού.

Επιπλέον, η Δήμαρχος εξασφάλισε τη δέσμευση του κ. Υφυπουργού για τη χρηματοδότηση της ανακατασκευής δυο γηπέδων τένις στη Σκύδρα προϋπολογισμού 51.000,00€.


Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε φιλική ατμόσφαιρα που ενισχύθηκε λόγω και των κοινών ενδιαφερόντων και των σπουδών αμφοτέρων στη Νομική του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου. Παράλληλα, η Δήμαρχος εξέφρασε την ικανοποίηση και τις θερμές της ευχαριστίες προς όλους.

Όλα τα παραπάνω με τη δρομολόγηση και την υλοποίησή τους εντάσσονται στη συνολικότερη συστοιχία ενεργειών και δράσεων της Δημοτικής Αρχής που στοχεύουν με επιτυχία στη βελτίωση και στην αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών και των εγκαταστάσεων του Δήμου μας, ώστε να παρέχονται σ΄όλες τις συνδημότισσες και στους συνδημότες μας, στο μέτρο του δυνατού, τα μέσα και οι υπηρεσίες που είναι αναγκαίες για την ενδυνάμωση και την προαγωγή του αθλητισμού και του πολιτισμού του Δήμου μας και της ευρύτερης περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News