Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

Μια συνέντευξη που θα συζητηθεί... Ο Δήμαρχος Αλμωπίας μίλησε για όλα!

Η συνέντευξη θα προβληθεί σε δύο μέρη, σήμερα Πέμπτη και αύριο Παρασκευή

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη που θα συζητηθεί πολύ παραχώρησε ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Μπίνος στην Πέλλα Τηλεόραση και τον Διευθυντή ενημέρωσης της Πέλλα Τηλεόρασης Χρήστο Δημητριάδη.

Η συνέντευξη θα προβληθεί χωρισμένη σε ενότητες, την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο και αναμένεται να κεντρίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, καθώς μιλά για όλα ανοιχτά.

Παράλληλα, στο κεντρικό δελτίο της Παρασκευής ο Χρήστος Δημητριάδης σχολιάζει με τον Δημοσιογράφο του Aridaia News Σταύρο Βαφειάδη την τοπική επικαιρότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News