Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017

Εξαπλάτανος: Σημαντική προσπάθεια για την άρδευση - Καθαρίστηκαν πολλά χιλιόμετρα αυλάκων

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΡΔΕΥΤΙΚΩΝ ΑΥΛΑΚΩΝ ΣΤΟΝ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟ

Αυτές τις μέρες γίνεται μία μεγάλη προσπάθεια στον Εξαπλάτανο, με τα συνεργεία του Δήμου μας να καθαρίζουν τους αρδευτικούς αύλακες. Το αποτέλεσμα είναι θεαματικό και βοηθά σημαντικά τον αγώνα των αγροτών μας.

Οι συνεργάτες μου Αντιδήμαρχοι –ο Στέφανος Αβραμίκας και ο Γιώργος Γούδης, πάντα σε συνεργασία με τον Πρόεδρο Νίκο Χατζηανδρέου και το Τοπικό Συμβούλιο συντονίζουν την προσπάθεια.

Παράλληλα, όλο το προηγούμενο διάστημα έχουμε καθαρίσει αρδευτικά αυλάκια σε όλη την έκταση του Δήμου μας και συνεχίζουμε για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στον απαιτητικό τομέα της άρδευσης.

Την ίδια στιγμή, καθαρίζουμε κεντρικά σημεία του οδικού δικτύου από χόρτα, κλαδιά και μπάζα. 

Δημήτρης Μπίνος
Δήμαρχος Αλμωπίας
















1 σχόλιο:

  1. στην Ιδα ο καθενας καθαριζει το αυλακι στο χωραφι του Αλλοιμονο αν ο δημος καθαριζει ολα τα αυλακια στα χωραφια του καθε τεμπελι...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News