Κυριακή 25 Ιουνίου 2017

Δήμαρχος Αλμωπίας: «Θα είμαι ξανά υποψήφιος για να συνεχίσουμε το έργο μας! Μακριά από ιδιοτέλεια και προσωπικά οφέλη!» (ΒΙΝΤΕΟ)

Σημείωσε με νόημα ότι ο ίδιος δεν επισκέφτηκε ποτέ κάποιον Βουλευτή άλλου κόμματος για προσωπική του υπόθεση, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για το τι εννοεί με αυτό και ποιον «φωτογραφίζει»

«Ένας Δήμαρχος ο οποίος παράγει έργο οπωσδήποτε είναι εκ νέου υποψήφιος για να συνεχίσει το έργο του αλλά και για να προασπίσει το έργο που έχει κάνει μαζί με τους συνεργάτες του». Κάπως έτσι ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος απαντώντας στην ερώτηση αν θα είναι ξανά υποψήφιος ανακοίνωσε ότι θα είναι παρών και στις Δημοτικές Εκλογές του 2019 όπου θα διεκδικήσει μια δεύτερη θητεία.

Μάλιστα, ο Δήμαρχος έδωσε και το στίγμα του για το ψηφοδέλτιο που θα σχηματίσει. Όπως δήλωσε: «Το ψηφοδέλτιο το οποίο είχε καταρτιστεί είχε ως βάση νέους ανθρώπους στην αυτοδιοίκηση. Αυτούς λοιπόν τους ανθρώπους εγώ στήριξα. Αυτή είναι η δική μου κατεύθυνση. Οι μεγαλύτεροι πλέον οφείλουν να συμπαρασταθούν σ’ αυτούς τους ανθρώπους. Πρέπει να καταλάβουμε όλοι μας ότι κάποια στιγμή παραδίδουμε και δίνουμε τη δυνατότητα σε ανθρώπους νεότερους από εμάς να συνεχίσουν με το ίδιο πάθος να υπηρετούν τον τόπο».

Παράλληλα, ο Δήμαρχος έδωσε απαντήσεις σε κάποιους από τους διαφωνούντες οι οποίοι τον κατηγορούν ότι… δεν είναι αρκετά Νεοδημοκράτης, σημειώνοντας ότι ο ίδιος δεν επιδίωξε ποτέ προσωπικά οφέλη από το κόμμα του, ούτε λειτούργησε ποτέ με ιδιοτέλεια στην πορεία του. Επίσης, σημείωσε με νόημα ότι ο ίδιος δεν επισκέφτηκε ποτέ κάποιον Βουλευτή άλλου κόμματος για προσωπική του υπόθεση, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για το τι εννοεί με αυτό και ποιον «φωτογραφίζει».

15 σχόλια:

  1. ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΧΤΥΠΑΕΙ Η ΚΑΜΠΑΝΑ;;;;;; ΠΟΙΟΣ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΑΛΛΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΔΟΥΛΕΙΑ;;;;;; ΠΟΙΟΣ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝΤΑΣ ΠΙΕΖΕ ΓΙΑ ΘΕΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ;;;;;;;;; ΔΗΜΑΡΧΕ ΒΓΑΛΤΟΝ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ!!!!!! ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ!!!!!!!!!! ΩΣ ΕΔΩ!!!! ΜΗΠΩΣ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΦΘΟΡΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ… ΒΡΗΚΕ ΚΟΛΥΜΒΥΘΡΑ ΤΟΥ ΣΙΛΟΥΑΜ ΚΑΙ ΜΠΗΚΕ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πορωσε μας ..
    μπορεις ..
    αλμωπια της καρδιας μας ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι θα κανει θα ξανακατεβει;
    Χα0χα0χα0χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι φυσικα, θα παρει και τη δικια σου για υποψηφια χα..χο..χα..χο...

      Διαγραφή
    2. Ρε 12.44 αφού ξέρεις δέκα λέξεις γιατί χρησιμοποιής μόνο πέντε;

      Διαγραφή
  4. Ο ΜΠΙΝΟΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ ΕΝΤΙΜΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΕΡΓΑ, ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΙ ΑΛΛΟΙ....ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΠΙΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΤΟ 2020!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΥΤΗΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΓΕΡΑ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δημαρχε μαζι σου. Εισαι απο τους ικανοτερους που περασαν ποτε απο το Δημο μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δήμαρχε ούτε συνδιασμό δεν θα κλείσεις στο Λουτράκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ααααα μπρε Μητσο, αααα μπρε παν αλλαξε λαντια στο τρακτερ μπρε Μητσο

      Διαγραφή
    2. Εκτός από βογγητα 4.55 ξέρεις να εκφραζεσαι και αλλιώς;;

      Διαγραφή
    3. ...ξερω 6.23, αλλα το να κουβεντιαζεις με ανοητους ειναι σαν να αναβεις δαδα σε τυφλο, ας συνεχισω το ΣΕΞ καλυτερα.

      Διαγραφή
    4. Εγώ λέω να σου δώσω μια μπανάνα να ανέβεις σε ένα δέντρο να βγάλεις τα γούστα σου με τα αδέρφια σου τα πίθηκια μπας και ηρεμήσεις 9.20

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News