Κυριακή 4 Ιουνίου 2017

Όχημα έπεσε σε πεζούς στη Γέφυρα του Λονδίνου

Αναφορές και για επίθεση με μαχαίρι αλλά και πυροβολισμούς. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις σπεύδουν στο σημείο

Βαν έπεσε πριν λίγη ώρα πάνω σε πεζούς στην εμβληματική Γέφυρα του Λονδίνου, όπως μεταδίδουν βρετανικά μέσα ενημέρωσης.

Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν στο BBC ότι το όχημα ανέβηκε στο πεζοδρόμιο και στη συνέχεια χτύπησε διαβάτες.

Στην περιοχή έχουν σπεύσει πολλά ασθενοφόρα, ενώ υπάρχουν ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ότι κορμιά κείτονται στο έδαφος.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν σπεύσει στο σημείο και η γέφυρα έχει αποκλειστεί. Κλειστή είναι η γέφυρα του Σάουθγουορκ.

Η Αστυνομία έως τώρα επιβεβαιώνει πως βρίσκεται σε εξέλιξη ένα «περιστατικό» αλλά δεν έχει δώσει περισσότερες πληροφορίες, με τη Σκότλαντ Γιάρντ μάλιστα να διευκρινίζει ότι δεν θα ενημέρωσει για τα τεκτονόμενα προτού μπορεί να δώσει ακριβή στοιχεία.

2 σχόλια:

  1. Είναι που θα αφομοιώθουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και τους Ναζι καποτε ολοι παρεα τους κανανε, αφηνανε τον Χιτλερ να γυροβολαει, τον κανανε και φιλο οι κυβερνησεις της Ευρωπης, αφησανε διογκωθηκε το κακο και μετα δεν μαζευοταν με τα γνωστα αποτελεσματα για την ανθρωποτητα, ετσι θα γινει και μ αυτα τα λυσασμενα σκυλια, αλλα θα ειναι αργα οταν το κακο θαχει γινει, ξυπνηστε κοσμε, ολοι αυτοι εξω απ την Ευρωπη, το κακο ειναι εξω απ την πορτα μας και μην ακουτε τους δηθεν δημοκρατες, ξυπνηστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News