Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017

Δήμαρχος σε Βέσκο: «Τους συνεργάτες μου ποτέ δεν τους πούλησα! Αν ανοίξω το στόμα μου θα τρέχετε!» (ΒΙΝΤΕΟ)

Σας παραθέτουμε τα βίντεο με την τοποθέτηση του Δημήτρη Βέσκου και την απάντηση του Δημάρχου για να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα

Μέσα σε μία μαραθώνια συνεδρίαση, Δημήτρης Μπίνος και Δημήτρης Βέσκος έδωσαν τις δικές τους απαντήσεις για όσα διαδραματίζονται το τελευταίο διάστημα στον Δήμο Αλμωπίας.

Ο Δημήτρης Βέσκος απαρνήθηκε όλα όσα έλεγε πριν λίγους μήνες ως έμμισθος Αντιπρόεδρος των Λουτρών. Ο Δημοτικός Σύμβουλος απάντησε σχετικά με τα αμείλικτα ερωτήματα που του έθεσε το Aridaia News, αφού πρώτα εξαπέλυσε επίθεση κατά της ιστοσελίδας μας. Αν έχει το σθένος ο κ. Βέσκος, ας μας πει τι εννοεί όταν λέει ότι χρηματοδοτούμαστε από τον Δήμο, διαφορετικά θα είναι ένας κοινός συκοφάντης που λειτουργεί με το συμφέρον και εξαπολύει επιθέσεις μόνο και μόνο επειδή δεν τον συμφέρουν όλα όσα γράφουμε. Ο κ. Βέσκος δήλωσε ότι από τη θέση του Αντιπροέδρου παραιτήθηκε μόνος του, λόγω της διαφορετικής αντίληψης για τα πολιτικά πράγματα. Παράλληλα, τη στιγμή που πριν λίγους μήνες υπερασπιζόταν τη διοίκηση με σθένος, σήμερα θεωρεί μάλλον πως δεν πάει τίποτα καλά.


Από την άλλη, ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Μπίνος απάντησε με επιχειρήματα και έβαλε τα πράγματα στη θέση τους. Όπως είπε, στέλνοντας μήνυμα στους διαφωνούντες: «Εγώ τους συνεργάτες μου πάντοτε τους τιμώ και δεν αλλάζει αυτό. Ας απολογηθούν αυτοί που τους τίμησα και λένε διάφορα σήμερα. Ας τα λέγανε όταν τους τιμούσα… Ο καθένας θα κριθεί». Επίσης, ο κ. Μπίνος αναφερόμενος στον κ. Βέσκο ανέφερε: «Χάρηκα που ο κ. Βέσκος με αποκάλεσε έντιμο και ανιδιοτελή. Ξέρει ότι μαλώναμε για τέτοια ζητήματα. Ας βγει δημόσια να πει ότι μαλώσαμε για κάτι άλλο. Μόνο γιατί πάντοτε με λέγατε τσιγκούνη, ανάποδο και ότι θέλω να κάνω πολλά με λίγα. Ας το διαψεύσει και τότε θα προχωρήσω και παραπέρα». Τέλος, ο Δήμαρχος αναρωτήθηκε: «Όταν όλες οι αποφάσεις προχωρούσαν ομόφωνα, που ήταν η διαφωνία του;».

Σας παραθέτουμε τα βίντεο με την τοποθέτηση του Δημήτρη Βέσκου και την απάντηση του Δημάρχου για να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα:

5 σχόλια:

  1. κυριε Βεσκο καταντησατε τραγικος, ειλικρινα ειστε για λυπηση, σας ακουσα και εξεπλαγην, τοση καταντια δεν το περιμενα, επιθεση σε ιστοσελιδα για το πως αντιλαμβανετε τα πραγματα, ελεος αγαπητε Δημητρη, οι κολητοι σας με της αλλες ιστοσελιδες ειναι οι σοβαροι; ειναι αυτοι που καθυβριζουν συνεχως τον δημαρχο τον ειρωνευοντε τον ξεφτελιζουν, εκει δεν βλεπεις κυριε Δημητρης; ο δικος σου ο Μπουχεσας ο βρωμιαρης με τη βρωμικη μπλουζα ντε, αυτο το σιχαμα που ξεφτελιζει καθε ενοια δημοκρατιας δεν σε πειραζει; το αλλο το βουβαλι ο δασκαλακος ο φασιστας ντε που γελοιοποιοι τον δημαρχο δεν σ ενοχλει; απλα σ ενοχλει η κριτικη γιατι φοβασε, γιατι τρεμεις την αληθια, γιατι η καταντια σου επιασε πατο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σταυρο γιατί παρεξηγήθηκες... ο βεσκος Δεν κατονόμασε το μέσο ενημέρωσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. την παρεξηγηση που την ειδες στο κειμενο ρε βλακα? σκουζετε απλα ολοι και αναρωτιεστε πως τα καταφερνει και ειναι πρωτο το Αριδ νιουζ, απλα δες της διαφημισεις που εχει και θα καταλαβεις κ εσυ και ο καθε βλακας, και απ οτι γνωριζω ολες ΝΟΜΙΜΑ,οχι οπως κατι καταραμενα σκυλια και φοροφυγαδες, αλλα ξερω οτι ερχετε η ωρα τους, ας ετοιμαζοντε.

      Διαγραφή
  3. Τελικά τι φταίει και μαλ΄ωνουνε κανένας δεν ξέρει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κριμα με ολα αυτα που γινοντε.σε εποχη κρισης θα επερεπε να ειναι μια γροθια ολοι και να προσπαθουν για το καλο του τοπου!οταν βαζαν υποψηφιοτητα ηταν καλα;ας σκεφτουν οτι ο κοσμος τους παρακολουθει !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News