Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017

Στην Οικονομική Επιτροπή τα αθλητικά έργα σε Αριδαία, Εξαπλάτανο, Προμάχους και Σωσάνδρα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ TAKTIKH ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Σας καλούμε να έρθετε στις 23 Ιουνίου, του έτους 2017, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:30 (2:30 μ.μ.), στο Δημοτικό Κατάστημα Αριδαίας, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 75 του του Ν.3852/2010, στην Τακτική Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Αλμωπίας, για να συζητήσουμε και να πάρουμε αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης.

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ:

1 Έγκριση δαπανών – διάθεση (ψήφιση) πιστώσεων προϋπολογισμού του Δήμου Αλμωπίας, οικονομικού έτους 2017

2 ΄Εγκριση Όρων Δημοπράτησης για το έργο “Συντήρηση και παρεμβάσεις σε γήπεδα των ΔΔ Εξαπλατάνου, Προμάχων & Σωσάνδρας του Δήμου Αλμωπίας Ν. Πέλλας”.

3 ΄Εγκριση Όρων Δημοπράτησης για το έργο “Κατασκευή Αθλητικού δαπέδου αίθουσας πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Αλμωπίας Ν. Πέλλας”.

4 ΄Εγκριση Όρων Δημοπράτησης για το έργο “Συντήρηση και παρεμβάσεις σε γήπεδα του ΔΔ Αριδαίας του Δήμου Αλμωπίας Ν. Πέλλας”.

5 ΄Εγκριση πρακτικού διαγωνισμού του έργου με τίτλο “Ανάπλαση πεζοδρομίων οικισμού Γαρεφείου”.

6 ΄Εγκριση πρακτικού διαγωνισμού του έργου με τίτλο “Συντήρηση δημοτικών κτιρίων ΔΕ Εξαπλατάνου”.

7 ΄Εγκριση πρακτικού διαγωνισμού του έργου με τίτλο “Ανάπλαση πλατείας Εξαπλατάνου”.

8 ΄Εγκριση πρακτικών δημοπρασίας για την εκμίσθωση δημοτικών (πρώην σχολικών) αγροτεμαχίων Περίκλειας - Λαγκαδιάς.

9 Εισήγηση του Τμήματος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Αλμωπίας, για την παράταση προθεσμίας περαίωσης του έργου “ΕΠΕΚΤΑΣΗ Χ.Υ.Τ.Α. 1ΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ Ν. ΠΕΛΛΑΣ (Χ.Υ.Τ.Α. ΑΛΜΩΠΙΑΣ) ΚΑΙ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΥΠΑΡΧΟΝΤΟΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ”.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
ΜΠΙΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News