Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017

Σφοδρή επίθεση του Γρηγόρη Ταρασίδη και του Τοπικού Συμβουλίου Αριδαίας κατά του Γιάννη Σηφάκη: «Θα μας βρει απέναντι»

Ανακοίνωση

Ως Πρόεδρος και έχοντας την εξουσιοδότηση του τοπικού μας συμβουλίου, δηλώνω την κάθετη αντίθεσή μας στη δημιουργία καταυλισμού Ρομά στην Αριδαία.

Ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γιάννης Σηφάκης αν συνεχίσει να μας εμπαίζει και να δημιουργεί αναστάτωση, θα μας βρει όλους απέναντι και πάνω απ’ όλα την ίδια την τοπική μας κοινωνία που δεν αντέχει άλλη υποβάθμιση.

Καλά θα κάνει ο κ. Σηφάκης να ανασκευάσει τις απόψεις του και να βάλει πάνω απ’ όλα το συμφέρον του τόπου μας, διαφορετικά θα μας βρει απέναντι.

Γρηγόρης Ταρασίδης
Πρόεδρος Αριδαίας - Υδραίας

26 σχόλια:

  1. Αγαπητέ φίλε Πρόεδρε Μπούλη Ταρασίδη,
    Προσωπικά δεν επιμένω σε τίποτα. Απλά μετέφερα λόγια της Υπουργού στον Δήμαρχο με βάση αυτά που είχαν συμφωνήσει μεταξύ τους.
    Από την στιγμή που ο Δήμος δεν επιθυμεί προφανώς δεν θα γίνει απολύτως τίποτα.
    Ας σταματήσει αυτή η άχαρη επίθεση εναντίον μου, δεν θέλω προσωπικά να γίνει τίποτα και δεν επιμένω σε τίποτα , σε πόσους τόνους πρέπει να το πω..
    Μην παρασύρεστε σε προσωπικές πολιτικές επίθεσης στο πρόσωπο μου από ανθρώπους που θέλουν απλά να κρύψουν την γύμνια τους.
    Σε διαβεβαιώ για μένα άλλα είναι τα βασικά προβλήματα της Αριδαίας και της Αλμωπίας ( π.χ. η άρδευση, η ύδρευση, η οργάνωση του αγροτικού τομέα, ο τουρισμός, η ανάπτυξη κλπ στα οποία παλεύω σχεδόν μόνος χωρίς βοήθειες. Αυτά να ζητήσετε από την Δημορική Αρχή και μην συμμετέχετε σε αναίτιες προσωπικές επιθέσεις χωρίς καμιά ουσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άντε τραβά ρε. Που θα μιλήσεις εσύ για θέματα του δήμου. Μάλλον δεν διάβασες το μνημόνιο που ψήφισες. Έλα κατέβα δήμαρχος να πάρεις αυτό που σου αξίζει. Μόνο παπαριες ξέρεις να λες. Κάνε την αυτοκριτική σου. Αποτυχία σκέτη είσαι. Η Τζάκρη θα κάνει περίπατο.

      Διαγραφή
    2. Ποια Τζάκρη ρε παιδιά; υπάρχει αυτή;

      Διαγραφή
    3. Γιάννη με το συμπάθιο αλλά ακόμη και τώρα , την ύστατη ώρα, δε μιλάς καθαρά. Μετά την ανακοίνωση του Δημάρχου που έλεγε ξεκάθαρα και χωρίς περιστροφές οτι είναι αντίθετος, εσύ μιλούσες για ανοχή στη "διαφορετικότητα". Ξεκάθαρα λοιπόν ,τώρα, πες μας, είσαι υπέρ ή κατά της δημιουργίας καταυλισμού; Εμείς οι πολίτες επιμένουμε να θέλουμε να γνωρίζουμε τη θέση σου. Το "δε με αφορά" και το "δεν είναι δική μου δουλειά" ...δεν είναι θέση.

      Διαγραφή
    4. Παλεύεις μόνος εσύ χωρίς βοήθεια από την Δημοτική Αρχή. Παλεύει μόνη η Δημοτική Αρχή χωρίς βοήθεια από τους Βουλευτές. Παλεύει η Περιφέρεια μόνη χωρίς βοήθεια από κανέναν. Παλεύουμε όλοι μεταξύ μας. Αποτέλεσμα : Μηδέν... άρα ή δεν παλεύουμε ή δεν ξέρουμε να παλεύουμε. Λύση; Ρίχνουμε τους εγωισμούς μας και συνεργαζόμαστε ουσιαστικά.

      Διαγραφή
    5. μια ετσι μια γιουβετσι, πες τελικα τι θες ρε Σιφακη; βγαλε καμια ανακοινωση σε καποιο σοβαρο μεσο να την ακουσουμε.

      Διαγραφή
  2. ΜΠΡΑΒΟ ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΗΦΑΚΗ ΕΧΕΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ποιος είναι τόσο βλάκας που δεν καταλαβαίνει; Ο Σηφάκης ούτε ο ίδιος πρότεινε ούτε επέμεινε σε τίποτα , λίγη ψυχραιμία παιδιά, εκτίθεστε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γρήγορη συγχαρητήρια για τη τοποθέτηση σου. Είχα δώσει στο Σηφακη 11 ψήφους τώρα δεν πρόκειται να πάρει ούτε την ωσμή των ψήφων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κυριε σηφακη να σας δω απο δω και περα με τι μουτρα θα ξανα ερθετε στην αριδαια........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. γρηγορη μπραβο ρε φιλε.επιτελους ενας ανθρωπος με α...., γνησιος πολλα μπραβο φιλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. θα το πω στη φωτιου λεει.... καταντια .να μας κανει ντα η φωτιου;;; σας πηρε χαμπαρι ο κοσμος ευτυχως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Συγχαρητηρια Γρηγορη σε σενα και στους τοπικους συμβιυλους.Κρατηστε την πολη καθαρη γιατι η αληθεια ειναι οτι μονο εσεις μποτειυε να το κανετε αυτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Με το, να ασχοληστε με τον σηφακη τον δινετε απλα αξια παιδια! Καναμε τα λαθοι μας τον στηρηξαμε τωρα μας εδειξε ποιος ειναι! Ε στις επομενες εκλογες θα μας δοκιμασει τωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μπράβο στον προεδρο και στο τοπικό συμβούλιο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σας εχει τρελανει ο Γιαννης ...δυο αξονικοι στην Πελλα ...αναβαθμιση των υπηρεσιων υγειας στους πολιτες....εχετε σαλταρει γιατι πεταει ...εσεις προσεξτε μην πνιγητε απο την μιζερια σας και την χολη σας....Μπραβο Γιαννη 50 σταυρους απο εμενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Οι 50 αποχρωσεις του γκρι"

      Διαγραφή
    2. Τετοια να ονειρευεσε......Τρελανε τους Γιαννη....δυο αξονικους ακομα και οταν σκοτωναν τα σκυλια με λουκανικα δεν εθχε ο νομος..τρελανε τα παπαγαλακια

      Διαγραφή
    3. Αχ Γιώργο ,αχ Γιώργο...

      Διαγραφή
    4. πρεπει να σε ταιζει καλα ο γιανακης σου ε?μνημονια μεχρι να σβησει ο ηλιος.

      Διαγραφή
  13. Μπράβο στο τοπικό συμβούλιο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. μπορεί να ψάχνουν Δήμους κορόιδα.Και ρώτησαν π.χ.το Σηφάκη: ρε συ εκει σε σας λες να τσιμπήσουν? υποσχέσου θέσεις εργασίας κλπ.Αν τα καταφέρεις...θα είσαι κι εσυ κερδισμένος...για δέστο...υποθέτει ο απλος κοσμάκης πως κάπως έτσι σκέφτετε ο κεντρικός μηχανισμός... Αυτό ήταν το σενάριο....έλα όμως που στην Αλμωπία έχει πια Μανιάτες. Που δεν ξεχνούν !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News