Σάββατο 17 Ιουνίου 2017

Αλμωπός, «ώρα μηδέν»: ΔΕΙΤΕ όλες τις εξελίξεις αποκλειστικά στο Aridaia News (ΒΙΝΤΕΟ)

Παρουσιάζει ο Σταύρος Βαφειάδης

Δείτε αποκλειστικά στο Aridaia News... Μία εκπομπή αφιερωμένη στις εξελίξεις γύρω από τον Αλμωπό. Όλο το παρασκήνιο της Γενικής Συνέλευσης, με τον καυστικό σχολιασμό του Γιώργου Καραγιαννίδη.

Δείτε το βίντεο:
.


Δείτε και την… προφητική συνέντευξη που μας παραχώρησε ο Τάσος Λαμπρίδης πριν δύο μέρες:

3 σχόλια:

  1. Καλησπερα απο μακρυα.
    Πριν λιγα χρονια οταν ο Αλμωπος ειχε πεσει στην Α1 με προεδρο τον Τουμανιδη Χρηστο και αφου γιναν καποιες ζυμωσεις, βρεθηκε ενα σχημα με υποκινητη εναν αξιο ανθρωπο και η ομαδα αλλαξε ιδεολογια οσο αναφορα την διοικηση του συλλογου. Μπηκαν δεκαπεντε ανθρωποι και ξεκινησαν να κανουν τον Αλμωπο ξανα δυνατο. Χωρις πολλα εξοδα απο τη τσεπη τους καλυψαν με την εισφορα του κοσμου ενα αρκετα ικανοποιητικο ποσοστο, ενα μεγαλο μπατζετ για την κατηγορια. Αυτο δεν συνεχιστηκε για πολλους λογους και ο σημαντικοτερος ηταν οτι στα δυσκολα δεν υπηρχε η οικονιμικη δυνατοτητα καλυψης αναγκων. Τα τρια τελευταια χρονια αυτη η αδυναμια εξαληφθηκε απο τον κυριο Γατσο αλλα δεν βρεθηκαν οι ανθρωποι που θα τρεξουν για την οικονομικη ενισχυση οπως το προηγουμενο μοντελο διοικησης.Απο το τοτε μεχρι το σημερα εχει η ομαδα στην υπηρεσια της τρεις ανθρωπους εκ των οποιων οι δυο εξεθρασν την επιθυμια τους να συμμετεχουν και στο επομενο συμβουλιο. Ο κυριος Παντελιδης που ματωνει για τουλαχιστον 8 και ισως παραπανω σεζον και ο κυριος Μπαλκαντζης για 6 και πλεον χρονια. Ο κυριος Ιωαννιδης ο οποιος δεν ακουστηκε αν θα συνεχισει ειναι ο τριτος. Ταπεινη μου γνωμη λοιπον να προσπαθησουν οι παλιοι Παντελιδης Μπαλκαντζης Ιωαννιδης, με τον κυριο Μποτσφαρη που ηταν καποτε στην διοικηση και τον κυριο Κοτιδη που ηταν χρονια κοντα στην ομαδα, υπο την σκεπη του κυριου Γατσου να ανατρεξουν στους παλαιους παραγοντες και να τους ξαναφερουν κοντα στην ομαδα ωστε να γινει το επιθυμητο παντρεμα του ενθουσιασμου με την οικονομικη σοβαροτητα που ελειπε τοτε, και να κανουν τον Αλμωπο ξανα πρωταγωνιστη στην κατηγορια που ανηκει αυτη η ομαδα. Ειναι κριμα να χαλασει αυτο το αποτελεσμα που χρονια επιθυμουσαν ολοι στην Αλμωπια.
    Συγνωμη που κουρασα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. επιτελους αθλητικα με ουσια, συνεχιστε ετσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. όταν είναι ενωμένοι στην Αλμωπία είστε δυνατοί.Μόνο έτσι.Μπράβο σε όλους.Ελπίζουμε οι εξελίξεις να είναι ευχάριστες όπως ακούγονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News