Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017

Χαμός με τη δήλωση του Γρηγόρη Ταρασίδη στο Aridaia News κατά της δημιουργίας καταυλισμού - Η απάντηση του Γιάννη Σηφάκη

Άμεση ήταν η απάντηση του Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γιάννη Σηφάκη

Μεγάλη αναστάτωση έχει προκαλέσει η δήλωση του Προέδρου της Αριδαίας κ. Γρηγόρη Ταρασίδη αποκλειστικά στο Aridaia News.

Ο Πρόεδρος στη δήλωσή του ανέφερε τα εξής:

«Ως Πρόεδρος και έχοντας την εξουσιοδότηση του τοπικού μας συμβουλίου, δηλώνω την κάθετη αντίθεσή μας στη δημιουργία καταυλισμού Ρομά στην Αριδαία.

Ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γιάννης Σηφάκης αν συνεχίσει να μας εμπαίζει και να δημιουργεί αναστάτωση, θα μας βρει όλους απέναντι και πάνω απ’ όλα την ίδια την τοπική μας κοινωνία που δεν αντέχει άλλη υποβάθμιση.

Καλά θα κάνει ο κ. Σηφάκης να ανασκευάσει τις απόψεις του και να βάλει πάνω απ’ όλα το συμφέρον του τόπου μας, διαφορετικά θα μας βρει απέναντι».

Μάλιστα, ο κ. Ταρασίδης μας δήλωσε –όλα είναι καταγεγραμμένα- ότι είναι έτοιμος ακόμα και να προχωρήσει σε κινητοποιήσεις μαζί με τους πολίτες της Αριδαίας σε περίπτωση που προχωρήσει αυτό το σχέδιο.

Άμεση ήταν η απάντηση του Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γιάννη Σηφάκη, ο οποίος δήλωσε τα εξής:

«Αγαπητέ φίλε Πρόεδρε Μπούλη Ταρασίδη,

Προσωπικά δεν επιμένω σε τίποτα. Απλά μετέφερα λόγια της Υπουργού στον Δήμαρχο με βάση αυτά που είχαν συμφωνήσει μεταξύ τους.

Από την στιγμή που ο Δήμος δεν επιθυμεί προφανώς δεν θα γίνει απολύτως τίποτα.

Ας σταματήσει αυτή η άχαρη επίθεση εναντίον μου, δεν θέλω προσωπικά να γίνει τίποτα και δεν επιμένω σε τίποτα , σε πόσους τόνους πρέπει να το πω.. Μην παρασύρεστε σε προσωπικές πολιτικές επίθεσης στο πρόσωπο μου από ανθρώπους που θέλουν απλά να κρύψουν την γύμνια τους.

Σε διαβεβαιώ για μένα άλλα είναι τα βασικά προβλήματα της Αριδαίας και της Αλμωπίας (π.χ. η άρδευση, η ύδρευση, η οργάνωση του αγροτικού τομέα, ο τουρισμός, η ανάπτυξη κλπ στα οποία παλεύω σχεδόν μόνος χωρίς βοήθειες. Αυτά να ζητήσετε από την Δημορική Αρχή και μην συμμετέχετε σε αναίτιες προσωπικές επιθέσεις χωρίς καμιά ουσία».

10 σχόλια:

  1. Μπραβο τον πρόεδρο Προχώρα μαζι σου είμαστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπράβο και στον Γιάννη μας.
      Μόνο δώστε του κανα μπουκάλι νερό γιατί από το γλύψιμο θα πάθει καμιά αφυδάτωση.

      Διαγραφή
    2. Σηφάκη σταματά στην Χαλκηδόνα και Κάνε μια ερώτηση για τούς Ρομά αυτοί ξέρουν.

      Διαγραφή
  2. βαράτε όσο είναι νωρίς αδιάλειπτα και μην επαναπαύεστε σε λόγια βουλευτή γιατί ούτε αυτός ξέρει τι παίζει άνωθεν. Και αυτός προσπαθεί να κρατήσει την θέση του ισορροπώντας σε "ναι" και "δεν είναι έτσι". Τζάμπα ασχολείστε μαζί του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ταρασίδης ας μαζέψει τα μηχανήματά του από το δρόμο έξω από το σπίτι του που τα έχει παρατήσει στη μέση του δρόμου, και όταν πουλάει παράνομα τις πατάτες του, ας σταθμεύει στην άκρη του δρόμου γιατί λίγο έλειψε να προκαλέσει τροχαίο ατύχημα και ας αφήσει την πολιτική για άλλους!! Γκε-γκε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ετσι ειστε οι συριζαιοι, χτυπηματα κατω απ τη μεση, μια ζωη πουσταρια, αλλα που θα παει, πολυ θαθελα να δω τη μουρη σου πουτανας γιε.

      Διαγραφή
    2. ε τόν καριόλη, κοίτα συμπεριφορά ο συριζαίος, σαν τούς κουκουλοφόρους επί Γερμανών, κοίτα τι ασχετο πέταξε πρός τόν Ταρασίδη, μας ειπε καί τό γκέ γκε ο γκεσταπίτης, ου να μού χαθήτε κοπριές.

      Διαγραφή
    3. Τσιριζα 11:55 καλά τρώς απο εκεί σιγουρα δεν έχεις δουλέψει ποτέ στη ζώη σού. Ζεις σε πλάτες άλλων. καλά είναι αυτά που λές να τα γνωρίζεις καλά και μετά να τα λές. Οσο για τα εργαλεια πιάνονται εύκολα και χωρίς να είναι δικά τού.Αυτή που είναι εκεί στη γέφυρα και καταπατούν δημόσια γή δεν είδα να λες κατι.τους ρομά τι τους θέλεις? Θα σου προσφέρουν κάτι εκτός απο κλεψιές και βρωμιά. Μήπως στη μίζα που παίζει έχεις ανοιχτό το χεράκι σού. Οσο για την πατάτα υπάρχουν όλα τα χαρτιά για να πουληθεί σε ολη την Ελλάδα. ΓΚΕ-ΓΚΕ

      Διαγραφή
  4. Τασόμαστε με τον Δήμο Αλμωπίας.Κυριε Σιφάκη μετα απο ολα αυτά το μόνο που μπορεί να φέρνει στο μυαλό του ο μέσος πολίτης είναι να σε θεωρεί ανεπιθύμιτο.Μην ξεχνάς πως οι πολιτικές καρέκλες κάποτε τελειώνουν,ταπεινή μου αποψη...δεν ειναι μακριά.Κοίτα λοιπόν να αφήσεις κατι πίσω σου που θα σε κάνει υπερήφανο για τον τόπο σου και μήν ακολουθείς τιε καταστροφικές γραμμές που χαράζει η πολιτική σου παράταξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. .Αυτό ακριβώς δεν είναι ο τόπος του

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News