Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2017

Φροντιστήριο Νικολάου Βαδά: Εκτίμηση θεμάτων των Μαθηματικών αποκλειστικά στο Aridaia News

Πανελλήνιες 2017: Οι πρώτες εκτιμήσεις για τα Μαθηματικά και Στοιχεία Στατιστικής Γ' Λυκείου

ΘΕΜΑ Α:
Θεωρία βατό- αναμενόμενο. Απόδειξη (1ο κεφάλαιο), ορισμοί (1ο και 2ο κεφάλαιο αντίστοιχα) ερωτήσεις τύπου Σ-Λ, (προφανείς ιδιότητες).

ΘΕΜΑ Β:
Θέμα απλό χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία. Ελέγχει βασικές γνώσεις της στατιστικής (2ο κεφάλαιο). Απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή στις πράξεις.

ΘΕΜΑ Γ:
Θέμα απλό χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία. Ελέγχονται βασικές γνώσεις της Ανάλυσης (1ο κεφάλαιο). ΘΕΜΑ Δ: Θέμα απλό χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία. Ελέγχονται βασικές γνώσεις στις Πιθανότητες (3ο κεφάλαιο).

Γενικά Σχόλια:

- Καλύπτεται το σύνολο σχεδόν της ύλης.

- Ο διατιθέμενος χρόνος για την πλήρη και επιτυχή διαπραγμάτευση των θεμάτων ήταν επαρκής.

- Τα θέματα είναι σαφώς ευκολότερα από τα αντίστοιχα περσινά και ίσως τα ευκολότερα της τελευταίας δεκαετίας.

- Για πρώτη φορά η επιτροπή δεν επέλεξε συνδυαστικά θέματα ασκήσεων.

- Η πάρα πολύ καλή γνώση της ύλης των Μαθηματικών των προηγουμένων τάξεων είναι καθοριστικός παράγοντας για την πλήρη διαπραγμάτευση με επιτυχία του συνόλου των ερωτημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News