Σάββατο 17 Ιουνίου 2017

Έσκασε σαν ΒΟΜΒΑ: Όνομα «έκπληξη» στην Προεδρία του Αλμωπού; Σε εξέλιξη οι διεργασίες!

Αποκλειστικό ρεπορτάζ Aridaia News

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι διεργασίες για την αναζήτηση Προέδρου και νέας Διοίκησης στον Αλμωπό.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Aridaia News, ο Κώστας Γάτσος αμέσως μετά τη χθεσινή Γενική Συνέλευση από την οποία προέκυψε ότι υπάρχουν άνθρωποι που ενδιαφέρονται να μπουν στη Διοίκηση όμως δεν υπάρχει κάποιος που να θέλει την καρέκλα του Προέδρου, δεν έχασε χρόνο και ξεκίνησε τον αγώνα δρόμου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν έντονες συζητήσεις γύρω από το όνομα του Τάσου Λαμπρίδη, ο οποίος είναι Πρόεδρος της Δόξας Εξαπλατάνου. Η συνέντευξη που παραχώρησε στο Aridaia News τις προηγούμενες μέρες μέσα από την οποία αναφέρθηκε στα τεκταινόμενα του Αλμωπού, όπως φαίνεται κίνησε το ενδιαφέρον του Κώστα Γάτσου ο οποίος τον προσέγγισε.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι σίγουρο, ωστόσο οι διεργασίες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη…

22 σχόλια:

  1. Ο μπινος να αναλάβει όπως έσωσε τον δήμο να σωσει και τον Αλμωπό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου Μακη...

      Διαγραφή
    2. 11.31 αλλο το θεμα αλλο το ζορι σου, ευγενεστατα αντε και γα.... ασημαντο ανθρωπακι

      Διαγραφή
    3. Ποιόν Μάκη ενοείς ρέ φίλε? εκείνη τήν αγάμητη κουράδα?

      Διαγραφή
  2. μπραβο ρε μάγκες.Ενωτικές κινήσεις .Και ο Εξαπλάτανος μαζι.Άντε όλοι τώρα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΤΑΣΟ. ΚΑΝΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΗΡΙΧΘΕΙΣ. ΕΧΕΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΑΞΙΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΡΕΞΙΜΟ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αξιζει να το παλαιψεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. προχωρά και όλη η Αλμωπία μαζι σας! μπραβο σε όλους οσους ξεκίνησαν ολα αυτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. τέτοιες κινήσεις αλλάζουν το ποδόσφαιρο όλης της επαρχίας μας.Μόνο καλό βλέπω με τέτοιες κινήσεις.Άντε να μαζευόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να την πάρει ο Αριδαία νιουζ έχει όλα τα φοντα και τα προσόντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...δημοσιες σχεσεις και να γινετε το ελα να δεις...

      Διαγραφή
  8. Ζωηρο παιδί ο Λαμπριδης για την αλμωπαρα τσαμπουκας για προεδρος τρεχει θα βοηθησει μαζι με τα αλλα παλικαρια που ακουγονται που επισης ειναι δραστηρια + το γατσο + λιγα λεφτα ο δημος + παιδια απο αριδαια στην ομαδα ολα αυτα = κοσμος στο γηπεδο μακαρι να γινουν αυτα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΝΕΛΑΒΕ ΛΑΜΠΡΙΔΗ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. πω πω γουσταρω Τασο, ο τυπος εχει δυναμικη, μακαρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Χαχαχαχαχα ανέλαβε Τάσο σώσε μας.να φύγουμε χαλαροί τρεξε να μαζέψεις τα ασυμμάζευτα.ρε κορόιδα ψάχνετε ;τι ειναι ο Τάσος; κομήτης σαν εσας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 2.48 δεν λες κάτι.Βγάζεις μια στεναχώρια, γιατί δεν χαίρεσε? για ποιό λόγο σχολιάζεις αρνητικά για ένα ευχάριστο γεγονός? κάτι δείχνει ....

      Διαγραφή
  12. που είστε ρε καημένη Αρδαιοτες και δεν βρίσκεται ούτε ένας να αναλάβει και προσπαθείτε να βάλλεται άλλον το κεφάλι στον τουρβά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. " καημενη Αρδαιοτες" αντε ρε μαγκα μη αριδαιοτη πανε αλλαξε λαδια στο τρακτερ χα..χα..χα..

      Διαγραφή
    2. ΕΣΥ ΓΙΔΑΡΑ 3.22 ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΙΔΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΜΩΠΟ ΜΙΛΑΜΕ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ, ΑΛΜΩΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ? ΑΛΜΩΠΟ, ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ.

      Διαγραφή
  13. Νομίζω οτι ειναι πολύ καλή κίνηση γιατί ο Λαμπρίδης ειναι γνώστης του αντικειμένου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. όσοι είναι από Αλμωπία είναι μαζί.Λογικό είναι να υπάρχουν και αρνητικά σχόλια απ όσους φοβούνται.Οι εξελίξεις είναι ευχάριστες και είμαστε έτοιμοι να στηρίξουμε όποιο νέο άτομο αναλάβει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ολοι η Αλμωπια ενωμενοι κατω απο μια ιδεα μια ομαδα που λέγεται ΑΛΜΩΠΟΣ να φτιαξουμε τον ΑΛΜΩΠΟ που ολοι ονειρευομαστε , σταματηστε τις γκρινιες και τις διχόνοιες και ας συσπειρωθουμε ολοι γυρω απο τον ΑΛΛΜΩΠΟ για το καλο του ποδοσφαιρου της Αλμωπιας και ας βοηθησουμε και στηριξουμε οπως Μπορεί ο καθενας αυτή την υπερπροσπαθεια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News