Παρασκευή, 16 Ιουνίου 2017

Φροντιστήριο Νικολάου Βαδά: Εκτίμηση θεμάτων της Βιολογίας αποκλειστικά στο Aridaia News

Πανελλήνιες 2017: Οι πρώτες εκτιμήσεις για τη Βιολογία Γ΄ Λυκείου

ΘΕΜΑ Α:
Αναμενόμενα, χωρίς δυσκολία, με το κλασσικό μοτίβο που προτείνεται.

ΘΕΜΑ Β:
Θέματα εύκολα, κατανοητά στον τρόπο σύνταξης για τον μαθητή, ώστε να παραθέσει το κατάλληλο κομμάτι θεωρίας. Ελέγχονται γνώσεις και από τα 3 κεφάλαια.

ΘΕΜΑ Γ:
Θέματα αναμενόμενα από την αρχή της σχολικής χρονιάς. Ελέγχεται η ύλη του 2ου κεφαλαίου ως προς τη θεωρία και ως προς μιας συγκεκριμένης μεθοδολογίας άσκησης.

ΘΕΜΑ Δ:
Θέμα μέτριας δυσκολίας. Γνώσεις σχετικά με το 1ο κεφάλαιο. Διάγραμμα κυττάρων και διάγραμμα αντιγόνου-αντισώματος, τα οποία ήθελαν παραπάνω προσοχή ώστε ο μαθητής να αντιλήφθη το ζητούμενο της άσκησης. Τα διαγράμματα ήταν αναμενόμενα για 4ο θέμα.

Γενικά Σχόλια:

- Καλύπτεται το σύνολο της ύλης, όμως δεν δόθηκε βάση στο 3ο κεφάλαιο.

- Ο διατιθέμενος χρόνος για την πλήρη και επιτυχή διαπραγμάτευση των θεμάτων ήταν επαρκής ίσως και περίσσειας.

- Τα ερωτήματα παρουσίαζαν κλιμάκωση ως προς τη δυσκολία.

- Απαραίτητη προϋπόθεση για το άριστα η καλή γνώση της θεωρίας και η προσοχή στις προτεινόμενες ασκήσεις πανελληνίων και τις χρονιάς.

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΒΑΔΑ
Τουφεξή Ειρήνη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News