Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017

Ο Πρόεδρος της Δόξας Εξαπλατάνου στο Aridaia News: «Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο δεν είναι λεφτά! Παράγοντες "κομήτες" θα μας βρουν μπροστά τους!»

Ο Πρόεδρος της Δόξας Εξαπλατάνου αποκλειστικά στο Aridaia News

Δείτε τον αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε ο Πρόεδρος της Δόξας Εξαπλατάνου Τάσος Λαμπρίδης στο Aridaia News και τον Γιώργο Καραγιαννίδη:
.

21 σχόλια:

  1. το καλό με τη Δόξα είναι ότι έχει βγάλει πολλά ταλέντα που έχουν πάρει μεταγραφή σε μεγαλύτερες κατηγορίες.Και το άλλο καλό είναι που αξιοποιεί τα παιδιά του χωριού που είναι ο κορμός της ομάδας.Άλλο Εξαπλάτανος,άλλο Φιλώτεια,άλλο Νότια.Δεν είναι το ίδιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιοι ακριβώς είναι οι εξαπλατανιωτες που αποτελουν και τον κορμο?

      Διαγραφή
  2. Θα τρελαθουμε στο τελος..το λεει ενας πρόεδρος που η ομαδα του αποτελείτε στο 90%απο μισθοφόρους παίκτες..ας μας πει πως θα ηταν η ομαδα αν τους πλήρωνε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μηπως δεν καταλαβες τι ειπε? και αν θελεις να απαντησεις καντο επονυμα, το αριδ νιουζ ειναι εκει.

      Διαγραφή
  3. λογια σταρατα απο εναν κατ εξοχην σπουδαιο παραγοντα, μπραβο κυριε Λαμπριδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πληρωμη δεν ειναι φιλε μου 9.42 τα εξοδα μετακινισης γιατι πρεπει τουλαχιστον αυτα να τα εξασφαλιζης στους παικτες.αυτο κανουν τα ερασιτεχνικα σωματεια.αυτο κανει και αυτος.Οχι σαν κατι αλλους τωρα τελευταια που ακουμε.το καταλαβες τωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και τα εξοδα μετακινησης επαγγελματικα εξοδα ειναι.Δηλαδή δεν έχει η αλμωπία προπονητες και φέρνεις απ εξω?

      Διαγραφή
  5. θα σε γλεντήσει η Θύελλα Σαρακηνών θα σου παρει όλη την ομάδα επειδη μπορούμε και δεν ειμαστε βόμβα!!! ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σιγα ηρεμησε, σουπανε να χεσεις και σου βγηκε το αντερο βλακα.

      Διαγραφή
    2. μιά παροιμία λέει 10.26 "εκανε ο κόκορας αβγό και δεν έχει που να τό βάλει"

      Διαγραφή
    3. καλά κοίτα πρωτα γλέντα τη δικια σου την αγάμητη (γιατι σε ξέρω) και μετα ελα και στα δικά μας αρχ... με φόρα.

      Διαγραφή
  6. Ομαδα χωρις κανεναν βασικο απο χωριο 2.000 κατοικων χαρακτηριζει μισθοφορικη ομαδα απο χωριο 300 κατοικων με 5-6 βασικου απο το χωριο.
    Ο κυριος Λαμπριδης να αφησει τα παιδια του εν λογο χωριου που παιζουν σε αυτους κ τιμησαν τοσα χρονια την φανελα της Δοξας να παν στο χωριο τους
    γιατι το να ζητησεις χρηματα απο παικτες που θελουν να παιξουμ στο χωριο τους ειναι τουλαχιστον ανηθικο.
    Επισης να προσεχει τα λογια του γιατι θα τα βρει μπροστα του ολα οσα λεει κ τους χαρακτηρισμους του.
    υγ προσοχη με τους κομητες γτ αν σεληνιαστουν θα σας κανουν δορυφορους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ανονυμο ποντικι γιατι απαντας κρυμενος? να σου πω? γιατι δεν εχεις ορχεις, γιατι αν ειχες θαβγενες επονυμα να τον κοντραρεις, αλλα επειδη εισαι τυφλοποντικας ζησε στο σκοταδι, οσο για το αν σεληνιαστει καποιος....αστο καλυτερα, γαργαλα τ αρχιδια σου γιατι θα γελασουμε τελευταιοι

      Διαγραφή
  7. αν ήθελε ο Εξαπλάτανος να είναι Εξαπλάτανος θα είχε προπονητή τον Πετρόπουλο ή τον Βασίλογλου ή τον Νερατζόγλου, όταν κουβαλάει εναν προπονητή απο 40 χιλιόμετρα μακριά αυτός λέτε να είναι εθελοντής ή κορόιδο? με τα δεύτερα της Αριδαίας ο Εξαπλάτανος το παίζει ομάδα.Βρε σεις.Με δικές δυναμεις ποιοί είστε? χωρις φιλωτειες και δεύτερα της αριδαίας τι φτάνετε? χωρίς πούδρα στο προσωπο δείτε πως είστε.Ο Εξαπλάτανος είναι σαν την Πέλλα σαν το Ριζάρι,σαν το Μελίσσι, σαν το Παλαίφυτο.Ας δει πως δουλευουν εκει και ξαναμιλάμε.Ταλέντα μάγκες.Αναφέρετε πιτσιρίκια που πήρατε 15 και τα κάνατε βασικους.Εκει ειναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΜΙΛΑΜΕ ΒΛΑΚΑ, ΑΝΤΕ ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΩ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ.

      Διαγραφή
  8. Ουτε 5 εξαπλατανιωτες τασο και το ξερεις..καλυτερα μια ομαδα στην Α και με 150 ανθρώπους καθε αγωνιστική στο γηπεδο παρα αυτο που γινετε τωρα με τα 16 ατομα απο τα 18 της αποστολης να ειναι η μικτη πελλας..το χεις καταλαβει και εσυ οποτε φτιαξε αλλο μείγμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μπραβο στον Λαμπριδη, νομιζω μοναδικος που τα λεει εξω απ τα δοντια και πανω απ ολα αληθιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τα μισα οσα ειπε αυτοαναιρουνται απο τα πεπραγμενα της ομαδος του κ τα αλλα μισα απλα δημιουργουν αντιπαλοτητες κ δειχνουν τον φοβο του

      Διαγραφή
    2. μαλακα 5.16 μονο φοβο δεν εχει ο Τασος, βγαινει επονυμα και τα λεει, αρα ποιος φοβαται? εσυ που κρυβεσε η αυτος?....ενας επονυμος ρεεεεεεεεε κοτες

      Διαγραφή
    3. Αφού κράζεις τόσο εκκωφαντικά γράψε τουλάχιστον τη λέξη επώνυμος σωστά!

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News