Τρίτη 13 Ιουνίου 2017

Αλμωπός, «ώρα μηδέν»: ΔΕΙΤΕ την έκτακτη εκπομπή του Aridaia News για τις εξελίξεις στην ιστορική ομάδα - Σχολιάζει ο Γιώργος Καραγιαννίδης

Παρουσιάζει ο Σταύρος Βαφειάδης

Δείτε αποκλειστικά στο Aridaia News... Μία εκπομπή αφιερωμένη στις εξελίξεις γύρω από τον Αλμωπό. Όλο το παρασκήνιο της Γενικής Συνέλευσης, με τον καυστικό σχολιασμό του Γιώργου Καραγιαννίδη.

Δείτε το βίντεο:
.

14 σχόλια:

  1. Σταυρο εκτός θέματος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. περιμένουμε αντίστοιχο ξεκοίλιασμα ξεφτυλισμο και του Εδεσσαικού.Χαιρόμαστε να ζορίζονται ιστορικές ομάδες.

      Διαγραφή
    2. Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΠΟΨΗ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΟΙΛΙΑΣΜΑ;; ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΚΡΙΤΙΚΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ Η ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ARIDAIA NEWS ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΕΕΙ. ΑΡΓΗΣΕ ΚΙΟΛΑΣ……

      Διαγραφή
    3. 8.49 συνέχισε το ξεκοίλιασμα.Περιμένουμε κι άλλα τέτοια.Βγάλε εντόσθια μεγάλε.Δωσε.Πες για τους απληρωτους στην εδεσσα πες οτι κακιες μπορείς ελα δωσε

      Διαγραφή
    4. ρε 9.18 γιατι ξεχνας τα χαπια σου?

      Διαγραφή
  2. re stayro ase ton anthropo na pei mia koyveda synexeia ton koveis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σταυρο δεν γνωριζεις το αντικείμενο και φαίνεται, ο Γιωργος απο αυτα που λεει το 90% ειναι σωστα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εσενα τι σου πεφτει το ποσο γνωριζει, αν δεν γουσταρεις δεν διαβαζεις, αλλιως αντε σαλτα και γαμησου, τραβα γι αλλα

      Διαγραφή
  4. κύριε Καραγιαννίδη με ποιές ομάδες συγκρινες τη φετινή ομάδα και λες δεν ήταν καλός? δευτερον ο Παπαδόπουλος ήταν τεχνικός διευθυντής και παραιτηθηκε.Η ομάδα έκανε το χρεός της.Με το ζόρι δεν κάθεται κανείς.Εξ άλλου ο ίδιος ήταν και είναι πάντα δίπλα στην ομάδα.Όσο για την αγαπητό Γιώργο :είναι ιεροσυλία να τον βάζουμε δίπλα σε τεράστια ονόματα.Δηλαδή εαν ο Αλμωπός παίζει στην τελευταία κατηγορία και για χρόνια παιζει εκει κάποιος σημαίνει αυτόματα ότι ειναι και καλός? απ όσο ξέρουμε όλοι εδω και χρόνια με το ζόρι έπαιζε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Παπαβεντσης να πάρει την ομάδα να σωθεί. Οι ασχετοι στον πάγκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο εδεσσαικος εξοφλιμενη και με πριμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΜΕ ΟΥΣΙΑ, ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΚΑΝΕΤΕ, ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΥΝΕΧΩΣ...ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. από τις λίγες φορές που ο καραγιαννιδης μιλαει σωστά. όλα οσα λεει έχουν βάση και αν δε τον διέκοπτε ο στάυρος συνέχεια θα έλεγε και περισσότερα πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μας ζαλισες τ αρχ... κοπελα μου με της δηθεν διακοπες

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News