Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017

Φροντιστήριο ΓΝΩΣΗ: Εκτίμηση θεμάτων της Ιστορίας αποκλειστικά στο Aridaia News

Εκτίμηση θεμάτων της Ιστορίας αποκλειστικά στο Aridaia News

Συνέχεια των Πανελλαδικών σήμερα με τους υποψηφίους να διαγωνίζονται στα Μαθήματα της Ιστορίας, της Φυσικής και του Προγραμματισμού, ανάλογα με την Ομάδα Προσανατολισμού που έχουν επιλέξει.

Ειδικότερα για το μάθημα της Ιστορίας, τα θέματα Α1 και Α2 (Ορισμοί και αντιστοίχιση) είναι σαφή και δεν εμπεριέχουν εκπλήξεις για τους υποψηφίους.

Επιπλέον το θέμα Β1α απαιτεί κριτική και συνδυαστική ικανότητα του μαθητή ενώ τα υπόλοιπα θέματα της Α΄ Ομάδας (Β1β-Β2) είναι ξεκάθαρα.

Τα θέματα της Δεύτερης Ομάδας (Πηγές), που αφορούν στην Εμπορική Ναυτιλία και στο Κρητικό Ζήτημα, δεν δημιουργούν πρόβλημα κατανόησης, όμως, απαιτούν πολύ καλή γνώση των αντίστοιχων ενοτήτων και συνθετική σκέψη του μαθητή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News