Τρίτη, 6 Ιουνίου 2017

Φροντιστήριο ΓΝΩΣΗ: Εκτίμηση θεμάτων της Έκθεση ΕΠΑΛ αποκλειστικά στο Aridaia News

Τα θέματα κρίνονται κατανοητά και εύκολα προσεγγίσιμα από τους μαθητές

Ανοίγει σήμερα η αυλαία των Πανελλαδικών Εξετάσεων με το μάθημα της Νέας Ελληνικής Γλώσσας, στο οποίο διαγωνίζονται οι μαθητές των ΕΠΑΛ.

Τα θέματα κρίνονται κατανοητά και εύκολα προσεγγίσιμα από τους μαθητές.

Η Επιτροπή επέλεξε ένα κείμενο του Γιώργου Θεοτοκά, το οποίο δεν θα δυσκολέψει ιδιαίτερα, ενώ στο ίδιο μήκος κύματος κυμαίνονται και οι παρατηρήσεις.

Η Παραγωγή Λόγου αναφέρεται στις συγκρούσεις μεταξύ εφήβων και ενηλίκων, έχοντας ως θεματικό άξονα το χάσμα γενεών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News