Τρίτη 13 Ιουνίου 2017

Πρόσκληση συμμετοχής εκθετών στην 3η Εμποροπανήγυρη Σκύδρας

Ανακοίνωση

Το δικό της αναπτυξιακό αποτύπωμα έχει θεμελιώσει η Εμποροπανήγυρη Σκύδρας η οποία εισέρχεται, πλέον, αισίως και δυναμικώς στην τρίτη της χρονιά, επιδοκιμάζοντας και δικαιώνοντας την πρωτοβουλία και την αποφασιστικότητα της Δημοτικής Αρχής για τη θέσπιση, τη λειτουργία και την καθιέρωσή της.

Έχοντας ως βάση και ως ώθηση τη γνώση, την εμπειρία και την επιτυχία των δύο προηγουμένων ετών αναμένεται ν΄αποτελέσει και φέτος το αυγουστιάτικο διακριτό γεγονός στον τομέα του επιχειρείν σ΄ επίπεδο Κεντρικής Μακεδονίας κι ευρύτερα.

Ήδη, έχουν ξεκινήσει οι προετοιμασίες και οι προεργασίες για την 3η Εμποροπανήγυρη Σκύδρας που θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 25 Αυγούστου έως την Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017, στην καθιερωμένη της θέση επί της περιφερειακής οδού της 19ης Μαΐου.

Στο πλαίσιο αυτό προγραμματίζεται να εκτεθούν και να παρουσιαστούν από παραγωγικούς κι εμπορικούς κλάδους κάθε είδους προϊόντα και υπηρεσίες του πρωτογενούς, δευτερογενούς και τριτογενούς τομέα της οικονομίας με προτεραιότητα στην παράδοση, στις τέχνες, στη γεωργοκτηνοτροφία, στη διατροφή, στη μεταποίηση, στην ένδυση και υπόδηση, στη διακόσμηση και καλλωπισμό, στα παιχνίδια, στον εξοπλισμό, στα μηχανήματα και στη σύγχρονη τεχνολογία. Θα υπάρχουν, επίσης, καθορισμένοι χώροι ψυχαγωγίας, διασκέδασης κι εστίασης.

Ταυτόχρονα, θα υλοποιηθούν πολλές εκδηλώσεις που θα εμπλουτίσουν την 3η Εμποροπανήγυρη Σκύδρας με τη συμβολή συλλόγων, σωματείων κι εθελοντικών ομάδων.

Όσοι, λοιπόν, επιτηδευματίες ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν ως εκθέτες ή ως πάροχοι υπηρεσιών, μέσα στο προαναφερόμενο περίγραμμα των δραστηριοτήτων της 3ης Εμποροπανήγυρης Σκύδρας, προσκαλούνται να καταθέσουν εγκαίρως την αντίστοιχη αίτηση, (είναι διαθέσιμη και μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου Σκύδρας www.skydra.gr) και τα δικαιολογητικά που απαιτούνται, αναλόγως με την περίπτωση, στο Δημαρχείο Σκύδρας, από την Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017 έως τη Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017, τις εργάσιμες ημέρες κι ώρες.

Αρμόδια στελέχη του Δήμου Σκύδρας για παροχή πληροφοριών και κατάθεση αιτήσεων – δικαιολογητικών είναι:
Ελένη Ευαγγελίδου, τηλ.: 2381351882
Ιγνάτης Καραπαναγιώτης, τηλ.:2381351886
Δημήτρης Πορτοκαλίδης, τηλ.:2381351887
Πετρούλα Κολυμπάρη, τηλ. 2381351881
Δημήτρης Αλεξανδρίδης, τηλ.:2381351802

Η 3η Εμποροπανήγυρη Σκύδρας απευθύνεται σ΄ολους ανεξαιρέτως τους επιτηδευματίες και τους καλεί ν΄αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που τους προσφέρει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News