Σάββατο 10 Ιουνίου 2017

Πέλλα: Αφαίρεσαν καλώδια χαλκού αξίας 2.700 ευρώ

Διαβάστε λεπτομέρειες

Σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφάλειας Γιαννιτσών σε βάρος δύο ανδρών ηλικίας 54 και 47 ετών, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και αποδοχή και διάθεση προϊόντος εγκλήματος, αντίστοιχα.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 54χρονος το πρώτο τρίμηνο του 2017, αφαίρεσε διαδοχικά από αρδευτικές εγκαταστάσεις αγροτικών περιοχών της Πέλλας, καλώδια χαλκού, συνολικής αξίας 2.700 ευρώ, τα οποία στη συνέχεια πούλησε στον 47χρονο, ιδιοκτήτη επιχείρησης μετάλλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News