Παρασκευή, 30 Ιουνίου 2017

Δήμος Αλμωπίας: Προμήθεια 25 πυροσβεστικών κρουνών για κάλυψη δράσεων πυροπροστασίας

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ 25 ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΩΝ ΚΡΟΥΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΓΙΑ ΚΑΛΥΨΗ ΔΡΑΣΕΩΝ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στην προμήθεια πυροσβεστικών κρουνών για τις ανάγκες κάλυψης δράσεων πυροπροστασίας, προχώρησε ο Δήμο Αλμωπίας. Με αυτόν τον τρόπο, περιορίζονται σημαντικά οι κίνδυνοι που μπορεί να προξενήσει μια πυρκαγιά.

Ο προϋπολογισμός της μελέτης ανήλθε στο ποσό των 6.851,00 ευρώ με τον Φ.Π.Α. και έχει προβλεφθεί πίστωση στον προϋπολογισμό του οικονομικού έτους 2017 του Δήμου Αλμωπίας στον Κ.Α. 02.30.7135.0015.

Συγκεκριμένα, η συγκεκριμένη μελέτη προέβλεπε την προμήθεια 25 διπλών πυροσβεστικών κρουνών πεζοδρομίου με φλάντζα εισόδου νερού διαμέτρου DN 80 και έξοδο 2,5¨ με αρσενικό σπείρωμα και τάπες. Θα έχουν μήκος 0,93-1,00 μ. και βάρος 45 κιλά. Θα έχουν ικανότητα λήψης 1m3 νερού ανά λεπτό από κάθε κρουνό και πίεση λειτουργίας PN 16. Το σώμα και η φλάντζα τους θα είναι κατασκευασμένα από ελατό χυτοσίδηρο τουλάχιστον GGG 40 κατά EN1563. Στον κορμό τους θα έχει αντιπαγετική τάπα εκκένωσης. Θα είναι βαμμένοι με κόκκινο χρώμα εσωτερικά και εξωτερικά, με δύο στρώσεις από αντισκωριακό κατάλληλο για επαφή σε πόσιμο νερό και εξωτερικά θα έχουν χρώμα βαφής υψηλής αντοχής στην υπεριώδη ακτινοβολία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News