Κυριακή 11 Ιουνίου 2017

Μισόλογα και λάσπη στον ανεμιστήρα από τον Δημήτρη Βέσκο - Η κοινωνία περιμένει απαντήσεις από τον επί 2,5 χρόνια έμμισθο Αντιπρόεδρο των Λουτρών

Ότι κι αν λέει όμως ο κ. Βέσκος και ο όψιμος συνοδοιπόρος του τα ερωτήματα θα τίθενται αμείλικτα και θα απαιτούν απαντήσεις

Με μισόλογα και διαρροές απάντησαν Χρήστος Χουρσόγλου και Δημήτρης Βέσκος στο δημοσίευμα του Aridaia News που έθετε κάποια σημαντικά σημεία της συνεργασίας τους.

Συγκεκριμένα, οι δύο Δημοτικοί Σύμβουλοι μετά από σύσκεψη που πραγματοποίησαν με πρώην εκδότη εφημερίδας που κατά το παρελθόν αποτέλεσε τον μεγαλύτερο υβριστή τους και τον οποίο έχουν ορίσει απ’ ότι φαίνεται εκπρόσωπο τύπου, εξέδωσαν δημοσίευμα με το οποίο αυτοαναιρούνται και πέφτουν σε ακόμη μεγαλύτερες αντιφάσεις. Καμία απάντηση στην κοινωνία, παρά μόνο κάποια μισόλογα που δεν τεκμηριώνονται.

Έτσι λοιπόν ο κ. Βέσκος ξεχνά πολύ γρήγορα ότι υπήρξε έμμισθος Αντιπρόεδρος των Λουτρών για περίπου 2,5 χρόνια και αναρωτιέται γιατί ο Δήμαρχος πήγε στη Συνεδρίαση του Δικτύου Ευρωπαϊκών Λουτροπόλεων στην Πορτογαλία με το αυτοκίνητο του Δήμου Αλμωπίας (!!). Με το ίδιο αυτοκίνητο που τον Οκτώβριο 2015 ταξίδεψε ο ίδιος ο κ. Βέσκος στη Συνεδρίαση του Δικτύου Ευρωπαϊκών Λουτροπόλεων στην Προύσα. Αυτό έχει να προσάψει λοιπόν ο κ. Βέσκος στον Δήμαρχο που είναι και ΑΜΙΣΘΟΣ Πρόεδρος στα Λουτρά; Ότι χρησιμοποιεί το δημοτικό αυτοκίνητο;; ΈΓΚΛΗΜΑ…

Ο κατά τα άλλα "εμπειρότατος" και "λακωνικός" κ. Βέσκος θυμήθηκε σήμερα να κάνει λόγο για «παρακέντρα». Ξεχνά ότι ο ίδιος τους τελευταίους μήνες επιχείρησε να δημιουργήσει το μεγαλύτερο παρακέντρο εξουσίας με αρχηγό και υποκινητή τον ίδιο χωρίς κανένα λόγο διαφωνίας ή αντίρρησης απέναντι στο Δήμαρχο και τη δημοτική ομάδα. Και επειδή αναφέρεται σε στιγμές που ήταν έμμισθος Αντιπρόεδρος των Λουτρών, ας απαντήσει επιτέλους ο κ. Βέσκος γιατί παραιτήθηκε (;) από τη Διοίκηση; Δεν μας έχει εξηγήσει μέχρι σήμερα…

Επίσης ας μας πει, τι απαντά στον κ. Χουρσόγλου –που σήμερα πορεύονται ενωμένοι- ο οποίος τον είχε χαρακτηρίσει ως ιδιοτελή; Για την ιστορία, ο κ. Χουρσόγλου είχε κατηγορήσει επίσης των κ. Βέσκο ότι κρατά όμηρο τον Δήμαρχο και πολλά άλλα τα οποία φαίνεται να έχουν πια ξεχάσει.

Ας κρίνει λοιπόν ο κόσμος την ποιότητα και τους σκοπούς μιας τέτοιας πολιτικής φιλίας, που ενώ λίγους μήνες πριν αντάλλασαν ύβρεις μεταξύ τους, σήμερα παρουσιάζονται σαν αθώα αγαπημένα σχολιαρόπαιδα με τις μπλε ποδιές τους, έτοιμοι να δώσουν όρκους αιώνιας αγάπης.

Ότι κι αν λέει όμως ο κ. Βέσκος και ο όψιμος συνοδοιπόρος του τα ερωτήματα θα τίθενται αμείλικτα και θα απαιτούν απαντήσεις:

1) ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΚΥΡΙΕ ΒΕΣΚΟ;

2) ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ Η ΑΠΟΠΟΜΠΗ;

3) ΕΙΣΤΕ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ; ΑΝ ΝΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΣΤΟΧΟ;

4) ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΤΕ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ; ΘΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙΤΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΑΣ ΟΦΕΛΟΣ;

5) ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ;

6) ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΑΣΚΕΙΤΕ ΕΞΟΥΣΙΑ;

65 σχόλια:

  1. Πολυ καλό ρεπορτάζ.
    Λέτε αλήθειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΒΕΣΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΠΡΟΕΔΡΙΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ. ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΞΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ. ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΙ ΣΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο ΧΟΥΡΣΟΓΛΟΥ;;; ΣΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ Ο ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ.......

      Διαγραφή
    2. ποιοσ αντιδημαρχοσ σε προηγουμενη θειτια ειχε χρεωσει με 600 ευρο τον δημο μονο για μια ριγανη

      Διαγραφή
  2. ΣΑΣ ΜΑΘΑΜΕ. ΔΗΜΑΡΧΕ ΑΣΤΟΥΣ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΧΒΙΔΙΑ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΩΠΩ!!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΡΙΕ ΒΑΦΕΙΑΔΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έχετε παρελθόν ρεεεεεε
    Πάρτε το χαμπάρι
    Βεσκο θα αμφισβητήσεις εσύ την ηθική του μπινου;;;
    Εδώ γελάνε
    Ντροπή σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ειναι δύσκολα χωρίς καρέκλα...... είχαν μάθει αλλιώς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Βέσκος ειναι σαν τη σαλαμάνδρα.... αλλάζει χρώματα κατα το δωκουν..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αν έχει κότσια ο Βέσκος ας απαντήσει........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δάμαρχε με τα καμώματά σου έχεις εξασφαλισμένη και την άλλη 5ετία. Καλά πας και κοιμάσαι .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φιλε Δημητρακη, καλα δεν βλεπεις οτι δεν σε παιρνει? οπως λεει καποιος παραπανω τελειωσαν οι εποχες που ολα ηταν στο σκοταδι, κακως το τραβας το θεμα, και στο λεει ενας παλιοφιλος, οσο και να μιλας οσο και αν το τραβας απο κατω θα βρισκεσε, κοιτα κανε πασο, η βρεστα με τον δημαρχο η μη το σκαλιζεις, νιωθω οτι εισαι σε αδιεξοδο, ακου τι σου λεει ενας φιλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πώς γινεται να έχεις μόνο αρνητικά σχόλια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αριδαια νιουζ βγαλε ανακοινωση, επειγον σχολια θετικα χα..χα..χα...

      Διαγραφή
    2. enas vafeiadhs einai polu ligos gia na milisei gia to vesko.exeis ena site k nomizeis oti mporeis na krineis opoion theleis.k g

      Διαγραφή
    3. Άντε και γαμησου

      Διαγραφή
    4. φυσικα και μπορει να κρινει, λογαριασμο θα σου δωσει? τι ειναι η ΕΡΤ κι την πληρωνεις? κανε κ εσυ σαιτ και αντε σαλτα και γαμησου, και μη ξεχασεις ν αλλαξεις λαδια στο τρακτερ.

      Διαγραφή
    5. ΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ 11.22, ΚΑΙ ΠΟΙΟΝ ΚΡΙΝΕΙ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ, ΤΟΝ ΘΕΟ;ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΟΛΙΤΕΥΕΤΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΕΤΕ ΘΑ ΚΡΙΝΕΤΕ

      Διαγραφή
  11. Καλά τέτοιοι μας διοικούνε στην Αριδαία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μπίνο τέλειωσες και κανεις πολλά λάθη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα σε προκαλούσα σε πνευματική μονομαχία αλλα βλέπω ότι είσαι άοπλος.

      Διαγραφή
  13. ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΑΧΧΧΧΧ ΑΜΑΡΤΗΣΑ Ο ΑΓΙΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΜΑΧΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. αμα φύγουν αυτοί θα μείνουν τα ανίψια του δημάρχου, ο γαμπρος γαρεφείου αντιδήμαρχος οπότε δύσκολα τα πράγματα.Ευτυχώς ακόμα ο κόσμος έχει μείνει στο βρίσιμο με το αποχετευτικό και δεν έχει γίνει καμιά απόπειρα καταληψης του δημαρχείου.Αλλά έτσι όπως πάμε τίποτε δεν αποκλείεται.Το πιο ωραίο πάντως είναι να διοικείς το Δήμο αφ υψηλού.΄΄Ελεος ρε υπηρέτες του λαού δεν είναι πρώην μαθητές σας.Τσσσσσ μαλάκες.Γελάει ο κόσμος μαζί σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Φίλε Σταύρο καλό θα ήταν να μην πολιτικοποιεις κ τόσο το site σου.κάπου βάλε ένα όριο.φτάνει πια με τον ψινάκη-δήμαρχό μας.όσο γ τ βέσκο τι να πω;μια ζωή ο ίδιος καραγκιόζης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Η Αλμωπια παιρνει αυτο που της αξιζει.
    Προβατα οι δημοτες.....τσοπανοι οι αρχηγοι!!!
    Και δε μιλαω μονο για το παρον.Ανεκαθεν στο δημο καναν
    κουμαντο καιροσκοποι,ιδιοτελεις και φιγουρατζηδες.
    Κριμα για την νεολαια και τον τοπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ειλικρινα θαθελα να ρωτησω τη δικια σου ποσο καλο σεξ κανεις.

      Διαγραφή
    2. Σου απανταω εγω....οχι πολυ καλο!
      Εσυ?

      Διαγραφή
  17. ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΒΕΣΚΟ Κ ΧΟΥΡΣΟΓΛΟΥ ΟΤΑΝ ΓΥΡΥΖΑΤΕ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΓΙΑ ΨΗΦΟΥΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΑΤΕ ΟΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΥ ΣΑΣ Κ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ .... ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΥΣ,,,,, Γεωργιου απο θεοδωρακι,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. NOMIZEΙΣ ΒΕΣΚΟ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΕΛΟΘΟΔΩΡΟ ΘΑ ΠΕΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΟΥ. ΣΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΒΕΣΚΟΟΟΟΟ… ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΕΛΟΘΟΔΩΡΟ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΙ ΑΛΛΟΥ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οταν πηγαινε ο βεσκοσ στην προυσα με την μερσεντεσ τοτε ηταν καλα........... ουστ ρε υποκρισια....

      Διαγραφή
    2. ετοιμασου τρελοθοδωρε....σουρχετε

      Διαγραφή
  19. ΑΝΤΕ ΒΕΣΚΟ ΑΠΑΝΤΗΣΕ... ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΛΕΓΑΝΕ ΣΤΟ ΠΑΖΑΡΙ ΟΤΙ ΣΕ ΕΔΙΩΞΕ Ο ΜΠΙΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΛΟΥΤΡΑ? ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΕΔΙΩΞΕ? Ε? ΓΙΑΤΙ??? ΚΑΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ 150.000 ΛΟΓΟΥΣ. ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ Μ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ? ΤΑ ΕΒΑΛΕΣ ΝΑ ΣΕ ΞΕΠΛΕΝΟΥΝ??? Α ΡΕ ΜΠΑΤΣΗ...ΦΥΓΕ ΜΑΚΡΙΑ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 150 χιλιάδες λόγοι ;;;;;;;;;;;;!

      Διαγραφή
    2. ΠΟΛΛΟΙ ΛΟΓΟΙ….. ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 150 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΟΓΟΥΣ Ο ΑΓΙΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΜΑΧΩΝ. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ… ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΟΤΣΙΑ Ο ΑΓΙΟΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜ.ΣΥΜΒ. ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ;; ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ ΒΕΣΚΟ,..

      Διαγραφή
  20. Ο τρελοθοδωρος είναι νομιμος;; πληρωνει εφορια;; ή παιρνει τον μισθο του από το δημοσιο και το παιζει και μπλογκερ….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. vesko tha apantiseis sta erwtimata??????????????
    exeis kotsia????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΗΓΑ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ...ΚΟΤΑ ΛΙΡΑΤΗ

      Διαγραφή
    2. Από τη μια εχουμε έναν εμμισθο αντιπροεδρο (ΒΕΣΚΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ, ΤΟΝ ΑΓΙΟ) και από την άλλη έναν αμισθο προεδρο (ΜΠΙΝΟ ΔΗΜΗΤΡΗ). Περιμενουμε λοιπον να δουμε τις απαντησεις του βεσκου. Οφειλει να πει γιατι παραιτηθηκε ή αν εκδιωχθηκε και γιατι…… μην κρυβεται.

      Διαγραφή
  22. ΒΕΣΚΟΟΟΟ ΠΕΡΝΑΝ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ…. ΚΑΤΑΠΙΕΣ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΣΟΥ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ;;;;;;; ΠΕΣ ΜΑΣ… ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕΣ Ή ΣΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΑΝ;;;;; ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ……… ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ……………………… ΠΕΣ ΜΑΣ ΑΓΙΕ ΤΩΝ ΠΡΟΜΑΧΩΝ………..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομίζει θα τον σώσει η ΝΔ
      Νομίζει
      Περιμένουμε απαντήσεις βεσκο

      Διαγραφή
  23. Κυρ' ελέησον...κυρ' ελέησον...σιγά μην απαντήσω!!! Χαζός είμαι;; Και τι να πω δηλαδή....οτι με έδιωξε κακήν-κακώς ;;;... οτι εκβίαζα με παραιτήσεις δεξιά κι αριστερά....τι να πω;;; τι να πω;;;; λέω να βάλω το ράσο μου και να πάω να ψάλω μπας και ξεβρωμίσω..... Κυρ ελέησον...απελθέτω απ εμού το ποτηριον τούτο....Ελάτε κάνα δυο ακόμη απο το συνδυασμό να με ξεπλύνετε.... (όλο το παραπάνω ψέλνεται σε ήχο πλάγιο δεύτερο...!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δίπλα στη λέξη υποκρισία πρέπει να μπει το όνομα Βέσκος.

      Διαγραφή
  24. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ...........
    ΚΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.....
    ΜΗΠΩς ΚΑΤΑΠΙΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ Ο ΒΕΣΚΟΣ;;;;;
    ΜΗΠΩΣ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΞΕ Η ΣΚΟΝΗ;;;;;;
    ΜΗΠΩς ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΤΟ ΚΑΥΣΑΕΡΙΟ ΤΗΣ ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΥΣΑ;;;;;;
    ΜΗΠΩς;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
    ΜΗΠΩς;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
    ΜΗΠΩς;;;;;;;;;;;;;;;;
    ΠΟΛΛΑ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ............
    ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.............
    ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΜΟΝΟΥΜΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σιγά μην απαντήσει.......
      Μόνο τον τρελοθοδωρο βάζει να γράφει.
      Μέχρι να χάσει κι αυτός τη δουλειά του....
      Δεν αργεί,,,,

      Διαγραφή
  25. Μία άσχετη ερώτηση. Πότε θα λειτουργήσει το υδροηλεκτρικό των Λουτρών; Απ' ότι διάβασα παλιότερα, θα αποφέρει μεγάλα κέρδη στη Δημοτική Επιχείρηση Λουτρών Λουτρακίου. Εύγε Δήμαρχε. Κάνε κι άλλα πράγματα για τον τόπο μας τον ευλογημένο. Καλή συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΝΑ ΨΑΞΕΤΕ ΤΙΣ ΥΠΟΠΤΕΣ ΚΑΙ ΜΥΣΤΗΡΙΕΣ ΑΝΑΥΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΒΕΣΚΟΥ ΣΤΗ Β'ΘΜΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ. ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 80.000 ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΟΛΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΝΙΑ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ 2 ΚΑΙ 3%. ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΧΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΑ ΕΥΘΥΝΕΣ . ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξέρει από τέτοια κόλπα ο Άγιος των Προμάχων. Περιμένουμε να ακούσουμε τη φωνούλα του στο δημοτικό συμβούλιο.

      Διαγραφή
    2. ΑΥΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ...ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ΟΤΑΝ ΚΛΗΘΟΥΝ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ;; ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΗΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΣΕ; ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΒΕΒΑΙΑ. ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ.

      Διαγραφή
  27. Βεσκο πες μας την άποψη σου για την δημοτική αστυνομία ρε φίλε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΩΧ! ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ; ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ Ο ΒΕΣΚΟΣ ΦΤΑΕΙ; ΠΟΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ; ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.

      Διαγραφή
    2. Εκεινη τη δημοτικη αστυνομια που κατηργησε ο Βεσκος για να βολεψει συγγενικο του προσωπο στον δημο... Ξερει ο Μητσος...

      Διαγραφή
    3. ΔΗΜΑΡΧΕ ΒΓΑΛΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ

      Διαγραφή
    4. Αν αυτό που λες 8:37 είναι αλήθεια και μπορεί να αποδειχθεί...ο Δήμαρχος πρέπει άμεσσα να αποκαταστησει αυτήν την αδικία και να επαναφέρει στην πόλη τη δημοτική της αστυνομία.

      Διαγραφή
    5. o giokas tou voleyteike ekei...kai twra einai stin astynomia....

      Διαγραφή
  28. ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ.......... ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΑΠΗΣΑΝ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΟΥΔΗΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Βεσκο είσαι ο ορισμός του παρακεντρου. Δεν έχεις ίχνος ντροπής. Όλα για το συμφέρον σου. Έχεις κάνει άνω κατω έναν ολόκληρο δήμο για χάρη της ιδιοτέλειας σου. Κρύψουν στις επόμενες εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ο ΑΓΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΑ.Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ Ο ΜΠΙΝΟΣ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΜΙΑ ΓΕΛΟΙΑ ΦΙΓΟΥΡΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΠΤΟΣ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ. ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΟΜΩΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΑΤΗΣΕ ΝΑΡΚΗ. Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΟΣ , ΜΑΚΡΟΣΥΡΤΟΣ ΚΑΙ ΑΙΩΝΙΟΣ. ΠΟΣΟ ΧΑΖΟΣ...ΠΙΣΤΕΨΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΕ ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΠΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΒΑΦΕΙΑΔΗ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΨΗΛΑ ΜΕ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟ ΓΙΑ ΟΣΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΡΟΜΑΧΩΝ. "1626 ΗΜΕΡΕΣ. ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ...1627...1628...1629..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. EAN NIMIZOU OBESKO KAI O xrousoklou oti ME TON TRELOTOTORA TA KANOUN TOULIA EINE KAI AFTI TRELI EKI STI POLYKARY ENAS PEZI MPALA STO XOPO THS DEξIAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΗΜΕΡΑ 12456 ΚΑΙ ΜΙΣΟ...ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Ο ΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΟΙΚΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΑΚΟΜΑ;;;;; ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΒΕΣΚΟ;;;;;; ΠΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΖΑΜΠΑ……

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. που εμπλεξες ρε Δημητρακη, μπορουσες τσατ πατ να τελειωσεις το θεμα, με καμενους δημοσιοκαφρους και με τον φοροφυγα δουλια δεν κανεις, ζητα ενα συγνωμη δωσε μια συνεντευξη με καταθεση ψυχης και αντε στο καλο γιατι ειλικρινα κουρασες, ο Μπινος καταλαβετο δεν μασαει, χεστηκε αν ξαναβγει, εσεις οι αρωστοι με την πολιτικοι, απο συμφερον και οχι απο καημο για το καλο του τοπου, εσεις εχετε πλεον το προβλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Πόσες αναδημοσίευσεις θα το κάνεις ακόμα για να πάρεις σχόλια από χειροκροτητες​ του μπινου άραγε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αμέτρητες! Τσούζει ε;

      Διαγραφή
    2. Βαφειάδη να το ανεβάζεις μέχρι να απαντήσει

      Διαγραφή
    3. Εσείς γίνεστε ρεζίλι εμένα ναααα και αν το ανεβάζεις ναααααα και αν οχι

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News