Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017

Δήμαρχος Αλμωπίας: «Οι Δήμοι στα πρόθυρα νευρικής κρίσης! Δεν πήραμε ούτε ένα ευρώ από τη ΣΑΤΑ του 2017»

"Όπως δήλωσε και ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Πατούλης, οι Δήμοι πλέον είναι στα πρόθυρα της νευρικής κρίσης, γιατί ούτε χρήματα πήραμε, ούτε όλες εκείνες τις δυνατότητες για να μπορέσουν οι Δήμοι να λειτουργήσουν"

Την δική του κραυγή αγωνίας προς την κεντρική διοίκηση εξέφρασε ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος κατά τη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Συγκεκριμένα, δήλωσε τα εξής:

«Αυτή τη στιγμή στα ταμεία του Δήμου δεν έχει κατατεθεί ούτε ένα ευρώ από τη ΣΑΤΑ του 2017. Η ΣΑΤΑ είναι τα χρήματα με τα οποία υλοποιούμε το Τεχνικό Πρόγραμμα. Μέχρι σήμερα λοιπόν το Υπουργείο Εσωτερικών δεν έχει δώσει ούτε ένα ευρώ. Όπως δήλωσε και ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Πατούλης, οι Δήμοι πλέον είναι στα πρόθυρα της νευρικής κρίσης, γιατί ούτε χρήματα πήραμε, ούτε όλες εκείνες τις δυνατότητες για να μπορέσουν οι Δήμοι να λειτουργήσουν».

Δείτε το βίντεο:
.

2 σχόλια:

  1. Ο ΛΑΛΙΣΤΑΤΟΣ κ. ΣΗΦΑΚΗΣ ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟ; ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΣΑΤΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να μαζεψουν αυτα που χρωστανε οι πολιτες οχι τα αφηνει ο καθε δημαρχος για πολιτικους λογους καταλαβατεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News