Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

Πανελλήνιες 2017: Στις 30 Ιουνίου ή 4 Ιουλίου οι βαθμοί

Στη συνέχεια τα μηχανογραφικά

Η αντίστροφη μέτρηση για τη βαθμολογία των υποψηφίων που έλαβαν μέρος στις Πανελλήνιες εξετάσεις του 2017 έχει πλέον ξεκινήσει.

Οι βαθμολογίες αναμένεται να αναρτηθούν στα λύκεια της χώρας την Παρασκευή 30 Ιουνίου ή την Τρίτη 4 Ιουλίου. Στη συνέχεια οι 104.929 υποψήφιοι, εκ των οποίων 85.908 και οι 19.021 υποψήφιοι από τα ΕΠΑΛ θα έχουν έτσι περιθώριο ως τις 14 Ιουλίου για να συμπληρώσουν το μηχανογραφικό τους δελτίο.

Η ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής αναμένεται την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου ή στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News