Κυριακή 21 Μαΐου 2017

Α.Σ. Πρόμαχοι - Άρης Αμπελειών 2 - 0: ΒΙΝΤΕΟ και ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ αποκλειστικά στο Aridaia News

Φωτορεπορτάζ - Βίντεο Γιώργος Καραγιαννίδης

Α.Σ. Πρόμαχοι - Άρης Αμπελειών 2 - 0 (ΤΕΛΙΚΟ)
1 - 0 Μήτσκας με πεν. (65')
2 - 0 Χαλιλάι (67')
Aποβολή του Καλογιάννη (Π) στο 80'

Φωτορεπορτάζ - Βίντεο Γιώργος Καραγιαννίδης


































10 σχόλια:

  1. Η Αμπελιες έπαισαν γιατι το παιγνίδι παίχτηκε εντός των τεσσάρων γραμμών και την προηγούμενη εβδομάδα όσο αφορά τους Πρωμαχους κοιτάξτε τα ματς που κέρδισαν στην ουσία οι ομάδες των Γιαννιτσων έριξαν της Αμπελιες Εθνικός 4 βαθμοί Πέλλα 3 βαθμοί στο μπαχοβο και στις Αμπελιες 0.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε φιλαράκι άμα δε το χεις (καλή ώρα) κατέβα μια κατηγορία οργανώσου καλύτερα και αν μπορείς ξαναέλα.Δε σου φταίνε οι άλλοι.Τι θα πει οι ομάδες των Γιαννιτσών έριξαν τις Αμπελειές.Τι υποχρέωση είχαν δηλαδή στις Αμπελειές. Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο είναι.Συνέλθετε με τις συνωμοσίες

      Διαγραφή
    2. Οι ομαδες των Γιαννιτσων που σκυλιαζουν οταν παιζουν μεταξυ τους και στο τελος βλεπουν τους Εδεσαιους να φευγουν και μαγκια τους.Σαν το ΠΑΣΟΚ τελευταια στιγμη ζωντανευουν,ζητουν,χανουν και κλαινε σαν γυναικουλες οταν δεν μπορουν σαν αντρες να κρατησουν αυτο που εχουν οταν το χουν και να το μοιραστουν.Τελικα οι τοπικιστες παντα βγαινουν κερδισμενοι.Ποια Γιαννιτσα τα Γιαννιτσα περσυ στειλαν τα Γιαννιτσα σε πλαυ αουτ.Τωρα ας σκουπιστουμε με Εδεσσαικο μαντιλι.Ενας ενας αποχωρουμε,κριμα.

      Διαγραφή
    3. Ρε φίλε καλά κάνεις και αποχωρείς γιατί είσαι για την φιλοσοφική σχολή με τόση φιλοσοφία και ποίηση που μας γέμισες.Στον αθλητισμό τα πράγματα είναι απλούστερα.Όποιος παίζει καλύτερα κερδίζει τουλάχιστον στο ερασιτεχνικό.Πάνε εσύ στα ανώτερα κλιμάκια που προφανώς είναι η κλάση σου και κάνε τα μεγειρέματα και τις συνενοήσεις σου.Α!δεν είδα κάποιον να κλαίει και είναι ΟΛΟΙ αντράκια εκτός ίσως από τους φανταστικούς φίλους σου ή γνωστούς σου.

      Διαγραφή
  2. ΑΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΦΕΤΟΣ ΔΕ ΜΠΛΕΧΤΗΚΕ ΣΕ ΑΛΙΣΒΕΡΙΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΜΑΧΩΝ...ΜΕ ΜΟΝΟ 2-3 ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ
    ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΜΕ 2 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΑ ΔΕΚΑ ΠΡΩΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΞΕΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕ, ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ.
    ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΣΕ ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΕΛΙΕΣΑΙ..
    ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σοβαρεψου 2 με 3 ματς εστησες για να μεινεις

      Διαγραφή
    2. Σιγά ρε μεγάλε εισαι μέσα στην ομάδα και το ξέρεις με τόση σιγουριά; ;

      Διαγραφή
    3. μεσα στο μαυροβουνι και εντος πελλα

      Διαγραφή
    4. Το μαυροβουνι εξυπνε με εμας επαιξε κομπλε και εχασε η πελλα ηρθε και επαιξε στα ισα και εχασε και αν θες να ξερεις δεν παρακαλεσαμε κανεναν για να μας δωσουν παιχνιδι και δεν θα το κανουμε ποτε και αποδειξαμε οτι τα λεφτα δεν κανουν μια ομαδα οπως κανετε εσεις οι προς τα κατω.ημαστε υπερηφανοι για αυτο που καταφερα και δεν θα μας το στερισει κανεις με τη λασπη που γραφει στα μπλοκ σαν ανωνυνος και ασχετος με το αντεικιμενο....

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News