Δευτέρα 22 Μαΐου 2017

Πότε και πού θα διεξαχθεί ο τελικός του Survivor; Όλο το παρασκήνιο…

Δείτε το βίντεο

Στο «Φτιάξε καφέ» παρουσιάστηκε αναλυτικό ρεπορτάζ αναφορικά με την τοποθεσία και ημερομηνία διεξαγωγής του τελικού του Survivor. Οι επικρατέστερες τοποθεσίες είναι το Γαλάτσι, η Ρόδος και η Λέσβος, και τόσο η παρουσιάστρια, όσο και οι συνεργάτες της, είπαν όλα όσα γνωρίζουν για το παρασκήνιο πίσω από τη διεξαγωγή τους.

«Στη Λέσβο, έχουν ζητήσει να βρουν ένα αμφιθεατρικό χώρο που να χωράει περίπου 800 άτομα. Το κόλλημα είναι ότι λόγω των ΜΚΟ δεν υπάρχουν δωμάτια διαθέσιμα. Έχουν κάνει σύσκεψη οι ξενοδόχοι, και το νησί δηλώνει έτοιμο να υποδεχτεί όλους όσους χρειάζεται. Ο λόγος που ψάχνουν τα νησιά, είναι ότι βρίσκονται ακριβώς απέναντι από τα τουρκικά παράλια, θέλουν να είναι κάπου κοντά, ώστε να μεταφερθεί ευκολότερα ο εξοπλισμός, αμέσως μετά το Ραμαζάνι!
Οι πληροφορίες λένε ότι θα γίνει μαζί και ο τουρκικός τελικός. Όλα είναι όμως στον αέρα. Ο ελληνικός τελικός θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 28 Ιουνίου και 4 Ιουλίου. Οι τελευταίες πληροφορίες λένε ότι οι άνθρωποι της παραγωγής κλίνουν προς το να μη γίνει σε νησί» ήταν μερικά από όσα ειπώθηκαν στον αέρα της εκπομπής.

Δείτε αναλυτικά στο βίντεο που ακολουθεί:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News