Σάββατο 20 Μαΐου 2017

Τηλεθέαση: Η μονομαχία Ελλάδας- Τουρκίας στο Survivor σάρωσε τα πάντα

Ότι βρέθηκε απέναντι από το χθεσινό επεισόδιο του Survivor, καταδικάστηκε σε θάνατο με συνοπτικές διαδικασίες

Η χθεσινή μονομαχία Ελλάδας- Τουρκίας στο Survivor ολοκληρώθηκε χθες με δεύτερη ήττα για την ομάδα των Ελλήνων. Σε έναν αγώνα όπου το τελικό σκορ ήταν 10-9 υπέρ της γειτονικής χώρας, είναι λογικό η αγωνία να είναι στα ύψη μέχρι το τέλος, παίρνοντας μαζί της και την τηλεθέαση.

Οι τηλεθεατές έπιασαν από νωρίς στασίδι στη συχνότητα του ΣΚΑΪ και λίγο μετά τα μεσάνυχτα "στριμώχτηκαν" τόσοι πολλοί στο Survivor, που "άδειασε" η prime time των αντίπαλων καναλιών. Συγκεκριμένα, το ριάλιτι επιβίωσης σημείωσε μέσο όρο 46,4% στο γενικό και 60% στο δυναμικό κοινό. Στο τέταρτο με την υψηλότερη τηλεθέαση το ποσοστό άγγιξε το 72,7%!

Ότι βρέθηκε απέναντι από το χθεσινό επεισόδιο του Survivor, καταδικάστηκε σε θάνατο με συνοπτικές διαδικασίες...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News