Πέμπτη 4 Μαΐου 2017

Η Σόφη Πασχάλη αποκαλύπτει: Εγινε σ@ξ στο Survivor, στο δάσος

Απομακρύνθηκαν πήγαν στο δάσος και έκαναν σεξ!

Μπορεί μέχρι τώρα όλοι οι παίκτες που έβγαιναν από το Survivor να... έσκιζαν τα ρούχα τους ότι κανένας παίκτης δεν είχε έρθει σε ερωτική επαφή με άλλον μέσα στο παιχνίδι, ωστόσο η Σόφη Πασχάλη το διαψεύδει. Και λέει το ακριβώς αντίθετο, ότι δηλαδή υπήρχε σεξ.

Συγκεκριμένα, η πρώην παίκτρια των Διασήμων, καλεσμένη στην εκπομπή «Celebrity Travel» του ΣΚΑΪ, αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι κάποιοι παίκτες όντως ήρθαν πολύ κοντά μέσα στο Survivor.

Η δασκάλα γιόγκα ανέφερε ότι κάποιοι παίκτες απομακρύνθηκαν από την καλύβα, πήγαν μακριά στο δάσος, μέσα στη ζούγκλα, για να μην τους βλέπει ούτε το συνεργείο, ούτε οι συμπαίκτες τους, και έκαναν σεξ... «Και σεξ έγινε στο Survivor, απομακρύνθηκαν πήγαν στο δάσος και έκαναν σεξ!», είπε χαρακτηριστικά.

Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, ότι και η ίδια στις πρώτες της συνεντεύξεις απέκλειε το ενδεχόμενο κάποιος ή κάποια από τους συμπαίκτες της να είχαν έρθει πιο κοντά ερωτικά. Χιουμοριστικά, είχε μάλιστα τονίσει πως ούτε καν αυτός που έχει δηλώσει πως έχει πάει με 4.000 γυναίκες (ο λόγος για τον Γιάννη Σπαλιάρα) δεν σκεφτόταν το σεξ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News