Σάββατο 20 Μαΐου 2017

Survivor Ελλάδα-Τουρκία: Το χαστούκι της Τουρκάλας στον Κωνσταντίνο Βασάλο! (VIDEO)

Δείτε το βίντεο

Οι αγώνες μεταξύ των δύο ομάδων της Ελλάδας και της Τουρκίας στο Survivor ολοκληρώθηκαν με τις δύο νίκες των αντιπάλων μας.

Στο επόμενο επεισόδιο αναμένεται να δούμε και το γλέντι των παικτών και από το τούρκικο τρέιλερ καταλαβαίνουμε ότι θα θα δούμε πολλά και διάφορα, μεταξύ των οποίων και το... χαστούκι της Τουρκάλας Sabriye στον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Δείτε το βίντεο:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News