Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

Ειρήνη Κολιδά: Απαντά για τη selfie με πορνοστάρ και την ερωτική ταινία που ακούγεται ότι θα γυρίσει

Εγώ εννοείται πως δεν αρνήθηκα

Η Ειρήνη Κολιδά βρέθηκε καλεσμένη σήμερα στο Survivor Πανόραμα και, μεταξύ άλλων, μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη για την selfie που έβγαλε με την πορνοστάρ Ίνα, την οποία εκείνη δημοσίευσε στα social media, ενώ έδωσε και την δική της απάντηση στα πρόσφατα δημοσιεύματα που ήθελαν τις δυο τους να ετοιμάζουν ερωτική ταινία.

Η πρώην «Μαχήτρια» του reality επιβίωσης του ΣΚΑΙ έβαλε τα πράγματα στη θέση τους, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Έχει κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο ότι ετοιμάζω πονηρή ταινία. Όταν πήγα για ένα γύρισμα στην εκπομπή του Αρναούτογλου, πριν από εμένα είχε γύρισμα μια κοπέλα που είναι πορνοστάρ. Όταν με είδε ενθουσιάστηκε και επειδή έβλεπε το Survivor μου ζήτησε να βγάλουμε μια selfie. Εγώ εννοείται πως δεν αρνήθηκα. Δεν μου λέει κάτι που είναι πορνοστάρ. Θα έβγαζα έτσι κι αλλιώς φωτογραφία. Την επόμενη μέρα γράψανε ότι η Ειρήνη Κολιδά θα γυρίσει ταινία με την Ίνα. Δεν ετοιμάζω πονηρή ταινία όμως...».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News