Σάββατο 20 Μαΐου 2017

Μόνο περηφάνια για τα παιδιά του ΦΟΑ!

Μόνο περηφάνια για αυτά τα παιδιά και τον κόσμο που ακολούθησε και ντροπή για όσους μετέτρεψαν μια γιορτή σε κωμωδία!!

Χαμόγελα και όχι δάκρυα για αυτήν την παρέα, δυστυχώς ανίκανοι όρισαν τη μοίρα τους και τους στέρησαν τη χαρά ενός πρωταθλήματος... Μόνο περηφάνια για αυτά τα παιδιά και τον κόσμο που ακολούθησε και ντροπή για όσους μετέτρεψαν μια γιορτή σε κωμωδία!!! ΦΟΑ είσαι, γίνεσαι σοφότερος και δεν τα παρατάς!

Γιώργος Αποστολίδης

5 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ.ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ ΕΙΣΤΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ.ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΕΤΣΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο σε όλα τα παιδιά.Η προσπάθεια συνεχίζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν ήταν προσπάθεια,ήταν δική μας καθαρή ΝΙΚΗ που μας την κλέψανε με δόλιο τρόπο. Όλα ήταν κανονισμένα, φιέστες κ.λ.π. Αν είχαμε κερδίσει το 2ο ματς Αριδαία,γιατί δεν είχαν φέρει εκεί το κύπελλο για απονομή; Ένα μεγάλο μπράβο στα λιοντάρια του ΦΟΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΥΝΟΜΩΣΙΟΛΟΓΟΣ...21 Μαΐου 2017 στις 2:24 μ.μ.

    ΠΑΛΙ ΑΛΛΟΣ ΦΤΑΙΕΙ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΣΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΔΕΣ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ ΡΕ ΚΟΜΠΛΕΞΑΡΑ;

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News