Σάββατο 20 Μαΐου 2017

Γιάννης Σηφάκης: Ψήφισε «ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ» για να... βγάλει τη χώρα από τα μνημόνια!

Όταν η κυβέρνηση αυτή θα βγάλει την χώρα από τα μνημόνια και την επιτροπεία που θα πάνε να κρυφτούν τα λαμόγια και οι λαμογίσκοι όπως και τα παπαγαλάκια τους;

Οργίασαν όλα σχεδόν τα ΜΜΕ της παραπληροφόρησης και της διαπλοκής καθώς και η αντιπολίτευση ονομάζοντας την συμφωνία για την 2η αξιολόγηση του 3ου προγράμματος δημοσιονομικής προσαρμογής 4ο μνημόνιο.

Όμως, δυστυχώς για αυτούς, κανένας πουθενά στον κόσμο δεν μιλά ή γράφει για 4ο πρόγραμμα στην Ελλάδα, διαψεύδονται συνεχώς και παταγωδώς.

Στο 1ο πρόγραμμα έγιναν 5 αξιολογήσεις (συμφωνίες), στο 2ο 4 αξιολογήσεις και στο 3ο μία (η χθεσινή). Οι αξιολογήσεις (που συνοδεύονται από συμφωνίες που κλέινουν την κάθε αξιολόγηση) δεν είναι νέα μνημόνια.

Ακόμη χθες ψηφίσαμε πράγματι ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ δηλαδή και στα ΜΕΤΡΑ (που είναι αρνητικά μέτρα που δεν είναι στην λογική μας αλλά αποτελούν το αποτέλεσμα του συμβιβασμού για να βγούμε από τα μνημόνια και την επιτροπεία) και στα ΑΝΤΙΜΕΤΡΑ που είναι θετικά ισόποσα μέτρα που είναι στην κατεύθυνση της ουσιαστικής ενίσχυσης του κοινωνικού κράτους και φορολογικές μειώσεις στους συντελεστές φορολόγησης για φυσικά πρόσωπα και εταιρίες, μείωση του ΕΝΦΙΑ και μείωση εισφοράς αλληλεγγύης.

Η απόκρυψη ή η υποβάθμιση των ισόποσων πολύ σημαντικών αντίμετρων από όλη την διαπλοκή και την αντιπολίτευση αποτελεί ντροπή και ξεφτίλα για αυτούς και συστηματική προσπάθεια χαλιναγώγησης της κοινής γνώμης.

Το ψέμα όμως έχει κοντά ποδάρια. Και σε λίγο που θα δοθούν τα μέτρα για το δημόσιο χρέος, που θα μπούμε στην ποσοτική χαλάρωση, θα σταματήσουν και τα capital controls και θα βγούμε δοκιμαστικά στις αγορές τι θα πουν οι συνειδητοί ψεύτες;

Όταν η κυβέρνηση αυτή θα βγάλει την χώρα από τα μνημόνια και την επιτροπεία που θα πάνε να κρυφτούν τα λαμόγια και οι λαμογίσκοι όπως και τα παπαγαλάκια τους;

Και όταν ελεγχθούν τα σκάνδαλα (όσα προλαβαίνουμε) και θα απολογούνται οι πρωταγωνιστές τους που ταυτίζονται με τους ψεύτες και τους παραπληροφορούντες τί θα κάνουν όλοι αυτοί;

Τότε θα δούμε πόσο "τζάμπα μάγκες" είναι.

Και όταν θα ξεκινήσει η δίκαιη ανάπτυξη και τα αποτελέσματα της τα δεί ο κόσμος στην τσέπη του θα δούμε που θα πάνε και οι δημοσκοπήσεις τους και η φωνή τους.

Ο λαός δεν τους θέλει, τους σιχάθηκε. Θέλει να δεί πράγματα από μας και του υποσχόμαστε ότι θα τα δεί.

Γιάννης Σηφάκης
Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Πέλλας

25 σχόλια:

  1. Δινετε αξια σε ενα ατομο, με επιπεδο χαμηλο! Μην ασχοληστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε ευχαριστούμε Γιάννη που υπάρχεις.Κάνεις τα πάντα για μας, ίσως να σου φτιάξουμε και άγαλμα ως εθνικό σωτήρα.
    Ρέ άντε πάρε δρόμο που νομίζεις ότι τρώμε κουτόχορτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απαντήσεις
    1. φανταστείτε να πουμε ουστ στο Σηφάκη , και να πούμε καλως ήρθατε σε όσους διελυσαν τη χώρα? μας έχουν πάει στο τρελοκομείο όλους μαζί μετά !

      Διαγραφή
  4. Σηφακη έχεις πολύ θράσος. Σε ποιους απευθύνεσαι; Δεν είναι όλοι κρετινοι. Αντί να κρυφτείς σε κάποιο λαγούμι βγάζεις και γλώσσα. Με την τέταρτη ΜΝΗΜΟΝΙΑΡΑ μας ισοπεδωνετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιαλαντζί αριστερός.
    Κοροϊδευες την Τζάκρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μην μασάτε ρε θα έρθει ο Κούλης να μας σώσει!!να περάσει παρακαλώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι Γιαννη θα ερθει και θα σας αφανισει

      Διαγραφή
  7. ο Σηφάκης ούτε από τζάκια προέρχεται ,ούτε ευθύνεται για το χρέος που δημιούργησαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις.Διαφωνεί κανείς? όχι βεέβαι.Ευθύνεται για λάθη της κυβέρνησης του.Γι αυτά ευθύνεται.Οπότε αν κατηγορούμε το Σηφάκη που είναι 2-3 χρόνια βουλευτής φανταστείτε τι αυγό, βρίσιμο και ντομάτα χρειάζονται όσοι κυβέρνησαν 7,8 ή και 10 χρόνια ! Διαφωνεί κανείς? δεν νομίζω !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πλεον με την ψηφησει μπενει, και αυτος στο, ιδιο group με αυτους που, κατεστρεψαν! Ειπαν και αυτοι το, ναι στην καταστροφη της χωρας!

      Διαγραφή
    2. Διαφωνώ ΣΗΦΑΚΗ... ουστ

      Διαγραφή
    3. Πρώτη φορά ΕΧΩ δει βουλευτή να απαντά μόνος του πάντα στα σχόλιά. Έλεος φτάνει. 2 μνημόνια υπεγραψες

      Διαγραφή
    4. σιφακη μια χαρα κονομησες με τ αλλα κοματα. και ολοι μας φυσικα, ασε τα κλαψουρισματα και συνεχισε εσυ και οι συντροφοι σου να γαματε τον κοσμο, γιατι αυτο κανετε, μας ξεσκισατε τελειωσε η μεσαια ταξη η αγορα πατωσε, θα σας θυμαμαι σαν κακο ονειρο

      Διαγραφή
  8. Ο Γιάννης είναι δικό μας παιδί και δεν είναι περφυρογέννητος. Προσπαθεί άοκνα για τον τόπο μας και είναι ταγμένος στην αριστερά και στην πρόοδο της Αλμωπίας. Έχει απόλυτο δίκιο αλλά είστε κρετίνοι και δεν το καταλαβαίνετε. Να δούμε τι θα σκαρφιστείτε όταν ή ανάπτυξη ΘΑ ΤΡΈΧΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΑΤΖΆΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΧΕΙΛΊΖΟΥΝ ΟΙ ΤΣΈΠΕΣ ΣΑς ΑΠΌ ΛΕΦΤΆ. Γιάννη συνέχισε να είσαι αγωνιστής και στρατιώτης της αριστεράς, της δημοκρατίας και της προόδου του τόπου σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. .εσυ εισαι για ψυχιατρο! Αλλα ενταξει εισαι κανεις που τρεχει μαζι του απο το κυκλο του και ολοι οι τριγυρω του ειστε απο τα ταλεντα της αλμωπιας οποτε οτι και να σας πει το δενετε κομπο ασε που και με ενα καφε που σας κερναει ευχαριστημενοι ειστε

      Διαγραφή
    2. Άσε μας ρε Τέλη με τις παπαριές σου

      Διαγραφή
    3. Τέλης ειπατε? οοοοοοο πετυχημένος χα..χα...χα..

      Διαγραφή
    4. Και τι είναι η αριστερά, πανάκεια η κατάρα?

      Διαγραφή
  9. Σηφάκη η σιωπή είναι χρυσός. Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί. Δεν θα αναφέρω άλλες παροιμίες αλλά μην περνιέσαι εσύ για έξυπνος και θεωρείς ότι όλοι οι άλλοι είναι ηλίθιοι και θα τους τουμπάρεις με καθρεφτάκια. Ζήσε το όνειρό σου στην Αθήνα, κάνε τις δουλειές σου και πάνε να ζήσεις μετά στο νησί σου. Εδώ είναι σίγουρο ότι δεν θα μπορείς να κυκλοφορήσαεις πλέον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ. ΠΟΙΟΣ ΦΑΝΤΑΖΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ Ή ΥΠΟΥΡΓΟΙ, ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΟΝΕΙΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. μονο ο καρασμανης κανει για τον νομο μας που τους εδεινε λεφτα και δεν τους φτανανε κιολας,καλα να σας γινει τωρα που εχετε το σηφακη και σας γλενταει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ασε μας ρε φιλε δεν υπαρχει καλος, εχω απογοητευτει, και εγω τον πατερα μου ειχα για ινδαλμα και αυτος γαμησε τη μανα μου.

      Διαγραφή
  12. α ρε Γιαννη, γιατι ξυνεσε στη γκλιτσα του τσοπανη; καλυτερα να μασας παρα να μιλας, μαλλον δεν καταλαβαινεις οτι τα κανατε σκατα, και το γαμοτο ειναι οτι χειροτερα απ τους αλλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. και οι άλλοι πιο χειρότερα από τους άλλους και πάει λέγοντας και ζουν αυτοί καλά και εμείς χειρότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. καλα ταπε ο Τζημερος, αυτους και να μη τους ξεραμε επρεπε να τους ανακαλυψουμε, πλεον καταλαβαμαι τι εστι Αριστερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News