Κυριακή 21 Μαΐου 2017

Έπιασε το όριο για το Παγκόσμιο η Δέσποινα Ζαπουνίδου του Ίκαρου Αλμωπίας

Οι άλλες δυο ελληνικές συμμετοχές δεν ολοκλήρωσαν τον αγώνα

Το 10ο μέλος πρόσθεσε στην αποστολή για το παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου του Λονδίνου η Εθνική ομάδα του στίβου καθώς πριν από λίγο η αθλήτρια του Ικάρου αλμωπιας Δέσποινα Ζαπουνίδου έπιασε το όριο.

Η έμπειρη βαδίστρια συμμετείχε στο ευρωπαϊκό κύπελλο που διεξάγεται στο Ποντεμπράντι της Τσεχίας και ολοκλήρωσε τον αγώνα σε 1:34:26 (1:36:00 το όριο) καταλαμβάνοντας τη 15η θέση. Νικήτρια του αγώνα των 20χλμ. βάδην των γυναικών, ήταν η Αντονέλα Παλισάνο από την Ιταλία που δείχνει ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

Ολοκλήρωσε σε 1:27:57 έχοντας σημαντική διαφορά από τη δεύτερη, Άνα Καμπετσίνια (Πορτογαλία) που έκανε 1:29:44 και την Ισπανίδα Λόρα Γκαρσία Κάρο που ολοκλήρωσε σε 1:29:57.

Οι άλλες δυο ελληνικές συμμετοχές δεν ολοκλήρωσαν τον αγώνα.

---
Πηγή: sportfeed

2 σχόλια:

  1. το τμήμα στίβου θέλει βοήθειες μην το ξεχνάτε.Καλύτερη λειτουργία του Σταδίου και περισσότερες ώρες λειτουργίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News