Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

Εδεσσαϊκός: Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» σε όλους!

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ''ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ'' ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Σύσσωμη η οικογένεια του Εδεσσαικού θέλει να εκφράσει ένα ειλικρινές Ευχαριστώ σ' όλο τον φίλαθλο κόσμο της Έδεσσας και όχι μόνο που στήριξε από την αρχή της χρονιάς,το φετινό μας όμορφο ταξίδι με κάθε τρόπο και ήταν αρωγός στην προσπάθεια μας. Η συμπαράσταση του στο τελευταίο παιχνίδι ήταν συγκλονιστική και θύμισε άλλες εποχές.

Ένα πολύ μεγάλο Ευχαριστώ σε όλα τα μέλη, σε όλους τους κατόχους διάρκειας,σε όλους τους χορηγούς και υποστηρικτές για την έμπρακτη υποστήριξη και δύναμη που μας έδωσαν καθ'ολη την διάρκεια του πρωταθλήματος.

Είμαστε σίγουροι πως η στήριξη θα συνεχιστεί και την επόμενη χρονιά με γνώμονα την αγάπη για τον Εδεσσαικό και τον τόπο μας και παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες της εποχής θα καταφέρουμε όλοι μαζί ενωμένοι να συνεχίσουμε δυναμικά την προσπάθεια μας.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News