Παρασκευή 19 Μαΐου 2017

Δήμαρχος Αλμωπίας: «Στηρίζουμε τη Δόξα Εξαπλατάνου στη μάχη της ανόδου»

Δήλωση Δημάρχου

Η Δόξα Εξαπλατάνου διεκδικεί την άνοδό της στη Γ’ Εθνική. Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας από την ίδρυσή της το 1952 που διεκδικεί άνοδο σε Εθνική κατηγορία. Εύχομαι από καρδιάς ό,τι καλύτερο.

Είμαι βέβαιος, ότι το όποιο αποτέλεσμα θα έρθει μέσα από το αθλητικό ήθος που διακρίνει τη Δόξα Εξαπλατάνου, όπως έγινε και όλο το προηγούμενο διάστημα. Με αγωνιστικό παλμό και πάθος για καλό ποδόσφαιρο.


Συγχαίρω τον Πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο, τον προπονητή και φυσικά τους πρωταγωνιστές του γηπέδου που δεν είναι άλλοι από τους ποδοσφαιριστές.

Ο φίλαθλος κόσμος της Αλμωπίας είναι κοντά σας!

Δημήτρης Μπίνος
Δήμαρχος Αλμωπίας

7 σχόλια:

  1. Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΔΗΜΑΡΧΕ. ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άντε ρε μαυραετοί, κάντε μας περήφανους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΟΥΞΟΥΛΑ ΕΊΣΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΊΣΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να ναι καλά οι Αμπελειες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μια εβδομάδα τώρα μόνο λόγια και εφέ ελπίζω η ομάδα να είναι συγκεντρωμένη. Καλή επιτυχία φίλαθλος από Αριδαία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλή επιτυχία στη Δόξα. Έτσι κι αλλιώς, η ομάδα πρέπει να αγκαλιαστεί από ον κόσμο, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα (εννοείται, μακάρι η νίκη!), γιατί και η πορεία της ήταν παραδειγματική σε όλα τα επίπεδα. Και το λέω, γιατί οι νίκες έχουν πολλούς πατέρες, η ήττα πολλά χέρια να ψάχνουν έναν "υπεύθυνο", με μπόλικη μικροψυχία....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΦΗΣΤΕ ΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΑ ΙΣΑ.ΦΤΑΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΡΑΧΤΗ!ΠΙΕΙΤΕ ΤΟΝ!ΨΥΧΗ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΜΩΡΕ;ΤΙ ΤΗΝ ΠΕΡΝΑΤΕ ΤΗΝ ΑΡΙΔΕΑ;ΜΙΚΡΗ;ΦΤΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΗΤΤΟΠΑΘΕΙΑ.ΟΤΑΝ ΣΕ ΥΠΟΤΙΜΟΥΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΙΚΑΣ.Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΧΑΣΕ ΤΟ ΤΖΟΚΕΡ ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΟΥΜΕΡΟ.ΠΑΙΞΤΟ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ!ΜΗ ΜΑΣ ΛΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΧΑΣΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΟΥΜΕΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News