Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

Απαράδεκτο: Γιούχαραν τον Αλέξη Τσίπρα στην κηδεία του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη (ΒΙΝΤΕΟ)

«Καταδικάζουμε με τον πιο σαφή τρόπο τις όποιες αποδοκιμασίες υπήρξαν σε βάρος του πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα», αναφέρει η ανακοίνωση της ΝΔ

Με απαράδεκτες αποδοκιμασίες συνοδεύτηκε η άφιξη αλλά και η αποχώρηση του Αλέξη Τσίπρα στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών για την κηδεία του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Ο πρωθυπουργός έφτασε λίγο μετά τις 15:00 και κατά την είσοδό του στον Ιερό Ναό, αποδοκιμάστηκε από κάποιους που βρισκόταν στο σημείο. «Παραιτήσου!» φώναξαν κάποιοι, στον πρωθυπουργό.

Τις αποδοκιμασίες που δέχθηκε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στην εξόδιο ακολουθία του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη καταδικάζει με ανακοίνωσή της η ΝΔ.

«Καταδικάζουμε με τον πιο σαφή τρόπο τις όποιες αποδοκιμασίες υπήρξαν σε βάρος του πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα», αναφέρει η ανακοίνωση.

«Δεν συνάδουν ούτε με το ήθος, ούτε με το ύφος της παράταξης και, προφανώς, ούτε με τη στιγμή», υπογραμμίζει.

Ο Αλέξης Τσίπρας κατά την είσοδό του στον Ιερό Ναό, αποδοκιμάστηκε με κάποιους να του φωνάζουν «Παραιτήσου!».

8 σχόλια:

  1. κι εμένα αν με είχε διορίσει η ΝΔ στο δημόσιο θα γιούχαρα το Τσίπρα.Λογικό δεν ειναι ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είναι λογικό. Απαράδεκτο και καταδικαστέο είναι

      Διαγραφή
  2. Και χειροκροτούαν τον Κωνσταντίνο Γλύξμπουργκ, αυτοί είναι. Έχετε καμιά αμφιβολία; Με αυτούς θα πάει να συνεργαστεί η Φώφη και ο Βενιζέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αντε ρε χαιβανι, κατι μας ειπες τωρα., βρωμιαρη που θα στιγματισεις μια παραταξη για δεκα μαλακες σαν κ εσενα, ντουτς α ντουτς.

      Διαγραφή
    2. μ αρέσει να παίρνεις πόνο 10.13.

      Διαγραφή
    3. υπαρχει και παράταξη βρε πρόβατο? που ζεις? στο 80?

      Διαγραφή
  3. καποια δεξια ζωα, γιατι ζωα υπαρχουν παντου γιουχαρουν, και σας το λεει ενας σαν κ εμενα καραδεξιος 50 χρονια.Τετοιες στιγμες ζωα δεν γιουχαρουν, καληνυχτα ζωα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δυστυχως κατι γιουχαριζοντες μισθοφοροι αποφασιζουν και για την τυχη αυτου του τοπου..ενας δεξιοτερος των δεξιων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News