Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

Ο άστεγος ήρωας του Μάντσεστερ Αρίνα επανασυνδέθηκε με τη μητέρα του

Ο 33χρονος Κρις Πάρκερ βοήθησε πολύ κόσμο εκείνη την αποφράδα βραδιά

Μέσα από μία τραγωδία για 22 ανθρώπους και τις οικογένειές τους, άνοιξε ο δρόμος για ένα νέο ξεκίνημα σε έναν άνδρα. Ο άστεγος ήρωας που βοήθησε πολλά θύματα αμέσως μετά την επίθεση στο Μάντσεστερ Αρίνα, επανασυνδέθηκε με τη μητέρα του, η οποία αγνοούσε για χρόνια ότι το παιδί της μένει και τρέφεται στους δρόμους.

Ο 33χρονος Κρις Πάρκερ βοήθησε πολύ κόσμο εκείνη την αποφράδα βραδιά στην πόλη της Βρετανίας, όταν ο 22χρονος τζιχαντιστής Σαλμάν Αμπέντι, ανατινάχθηκε κατά τη διάρκεια της συναυλίας που έδινε η νεαρή τραγουδίστρια Αριάνα Γκράντε. Μεταξύ εκείνων που βοήθησε, ήταν ένα κορίτσι που έχασε και τα δύο της πόδια και μία 60χρονη βαριά τραυματισμένη γυναίκα, τις οποίες κουβάλησε στην πλάτη του.

Η ηρωική πράξη του άστεγου, που έγινε το νέο σύμβολο ηρωισμού στη Βρετανία -και όχι μόνο- έκανε τον γύρο του κόσμου μέσω των τηλεοπτικών δικτύων. Τότε τον αναγνώρισε η 57χρονη μητέρα του, Τζέσικα, η οποία υπέστη διπλό σοκ, τόσο από τα γεγονότα αυτά καθ' αυτά, όσο και από την εμφάνιση του χαμένου γιου της, για τον οποίο δεν γνώριζε τίποτα τα τελευταία χρόνια.

Παράλληλα, οργανώθηκε καμπάνια στο διαδίκτυο, όπου συγκεντρώθηκε το ποσό των 50.000 λιρών, προκειμένου ο Κρις Πάρκερ να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή του.

Όπως αποκάλυψε η 60χρονη Τζέσικα Πάρκερ, τη στιγμή που ξανάσμιξαν με τον γιο της, εκείνος την αγκάλιασε σφικτά και της είπε: «Είμαι χαρούμενος που είσαι εδώ μητέρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News