Παρασκευή 19 Μαΐου 2017

Νίκος Ρίζος: «Η πορεία που κάναμε ήταν για την σκόνη και μόνο για την σκόνη»

"Η πορεία που κάναμε ήταν για την σκόνη και μόνο για την σκόνη"

Στην διαδήλωση που θα πάω εγώ... Το Αποφασίζω εγώ...

Η πορεία που κάναμε ήταν για την σκόνη και μόνο για την σκόνη... Δεν ήταν για τον πόλεμο στην Σομαλία... Δεν ήταν για την καρέτα καρέτα... Δεν ήταν εναντίον του δημάρχου... Δεν ήταν εναντίον του μνημονίου.. Και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα που ήταν μόνο 50 άτομα...

...Διότι το μήνυμα, για το πρόβλημα της σκόνης, πέρασε και με τους αυτούς 50 λιγοστούς νοματαίους... Ελπίζουμε λοιπόν να αντιμετωπιστεί με πράξεις και όχι με ειρωνείες μέσα από μπλοκ.

Νικόλαος Ρίζος

15 σχόλια:

  1. συγχαρητήρια σε όσους τολμούν να σηκώνουν ανάστημα.Να διαμαρτύρονται με πολιτισμένο τρόπο.Αυτές οι ενέργειες μας ξεχωρίζουν.Επι της ουσίας αν γινόταν γκάλοπ τι ποσοστό θα διαμαρτύρονταν ?90% ? 99% ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άντε δεν θα βγουν οι χειροκροτητες του δημάρχου να τον κράξουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μαλλον δεν καταλαβες κυρια μου τι λεει ο κυριος Ριζος, δεν πειραζει σκασε και ρουφα τ αυγο σου μπας και ακουσεις κραυγες.

      Διαγραφή
    2. Το πώς μιλάς μας δείχνει ποια είναι η "κυρία" οκ;άντε τώρα περνά από το δημαρχείο να πάρεις το 20 ευρώ

      Διαγραφή
    3. μας ζαλισες τ αρχ... με το εικοσαευρο, πες και κατι αλλο σαβουρα

      Διαγραφή
    4. Τα αρχ.. τα έχουμε εμείς οι άνδρες εσύ που τα βρήκες ;;

      Διαγραφή
  3. σημασία δεν έχει ο αριθμός των συμμετεχόντων, αλλά η ουσία. πάντα χάνουμε την ουσία. υπάρχει πρόβλημα με τη σκόνη στην αριδαία. κανείς δεν το αμφισβητεί. καλώς έγινε η πορεία και μακάρι να ξαναγίνει και με περισσότερο κόσμο. και να συμμετέχω και εγώ που δεν ζω στην αριδαία, αλλά σε χωριό και να συμμετέχεις και εσύ. γιατί το δικό σου πρόβλημα είναι και δικό μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ¨΄ΛΙΓΩΝ΄, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΣΥΖΗΤΟΥΝ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ. ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ. ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ Ο,ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είσαι λίγο αφελής Νικολάκη; Κάθε πορεία για κάθε λόγο είναι μια πολιτική δήλωση. Στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο οι Βεσκοχουρσόγλοι πιστευεις πως δε θα καπηλευτούν την πορεία σου; Γνωρίζεις τι διαστάσεις θα της δώσουν; Τα κίνητρά τους πιστεύεις οτι ειναι για το καλό της πόλης; Τίποτε δεν είναι για τη σκόνη μόνο. Πολιτική κάνεις κι εσύ...όπως όλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΚΕΝΤΡΧΗΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ

      Διαγραφή
    2. 9:40 Αυτός ειναι ο Νίκος . Εσύ ποιος είσαι τοσοδούλη?

      Διαγραφή
    3. καποιος τυφλοποντικας ειναι Νικο που κρυβετε πισω απ την ανονυμια του

      Διαγραφή
  6. ΦΤΙΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ20 Μαΐου 2017 στις 10:47 μ.μ.

    ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΡΙΖΟΣ, ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΤΩΝ:
    -ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ,
    -ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ(ΦΟΑ,ΠΑΟΚ,ΑΛΜΩΠΟΥ,ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΚΤΛ)
    -ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ
    -ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ
    -ΜΟΡΦΩΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ
    -ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ
    ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΙΑΦΕΥΓΟΥΝ, ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΟΥΝ ΣΤΟ ΝΟΜΙΑΤΡΟ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ, ΑΠΕΙΛΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ, ΛΟΓΩ ΚΑΡΔΙΟΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ.
    ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ "ΚΛΕΙΣΕΙ" ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΡΥΠΕΣ ΣΕ 1.5-2 ΜΗΝΕΣ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ Ο Κος ΓΕΩΡΓΙΟΥ Ή ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επειδη ειδαμε ολα τα βιντεο, ολοι καταλαβαμε οτι γραφεις οτι ελεγε ο (φτ....κας) εκεινη την ημερα ο οποιος προσπαθησε να δημιουργησει πολιτικο κλιμα να δημιουργησει προβληματα στο εργο και μεσα απο τα προβληματα που θα προσπαθησει θελει να δημιουργησε, επειτα να εκμεταλευτει το γεγονος προς οφελος αντιδρασης μεσα απο τον ριζοσπαστικο και παραλληλα απολυταρχικο τροπο αντιμετωπισης ολων αυτων των προβληματων ως γνησιος Κομμουνιστης.
      Στην συνεχεια θα προσπαθησει να μοιρασει την σκονη με ισονομια προς ολους γιατι αυτο ειναι το δικαιο του εργατη και μιας που γραφω για εργατες θα διαδηλωσει και κατα των συνθηκων εργασιας για αυτα τα παιδια που πιο πριν μπορει να κατηγορουσε εμεσα αυτους χρυποντας το κεφαλαιο.
      Παραλληλα με ολα αυτα την επομενη ως βολεμενος δημοσιος υπαλληλος με βαθιες κομμουνιστικες καταβολες και τροπους θα παει να διδαξει σηκωνοντας σκονη και θολωνοτας το τοπιο για το μελλον αυτου του τοπου στρεφοντας τα παιδια κατα της χριστιανικης ορθοδοξης πιστης κατα της δημοκρατιας κατα της Μακεδονιας και ολων αυτων που συνδεουν το ελληνικο στοιχειο της πατριδας της θρησκειας και της οικογενειας.
      Ολα αυτα στον βομο της πολιτικης φιλοδοξιας για τα κομμουνιστικα πιστευω του.
      Επειδη ειμαι σιγουρος οτι θα μεινει μονος στο τελος αυτης της προσπαθειας με το σφυροδρεπανο μπροστα λογο του οτι θα καταρεει οτι ελεγε και ειδικα αν θα δει να γινεται η δουλεια με την πισσα και καλυπτονται κομματια θα απογοητευτει και θα παει διακοπες.
      Οποτε θα ευχηθω απο τωρα καλο καλοκαιρι για να μην τον πνιγει η σκονη
      Υ.Γ μην ξεχασεις την σημαια της αλεκας...

      Διαγραφή
    2. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΡΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ,ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΓΡΑΦΟΜΕΝΩΝ ΣΟΥ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ...

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News