Παρασκευή 26 Μαΐου 2017

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Βροχές και καταιγίδες μέχρι την Κυριακή

Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν

Μέχρι την Κυριακή θα συνεχιστεί η κακοκαιρία σε όλη την χώρα με κύριο χαρακτηριστικό τις βροχές και τις καταιγίδες που κατά τόπους θα συνοδεύονται και από χαλαζοπτώσεις.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ από την κακοκαιρία των επόμενων 48 ωρών θα επηρεαστούν:

- Η κεντρική και ανατολική Μακεδονία, η Θράκη, η Θεσσαλία, οι Σποράδες, τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου μέχρι και το απόγευμα της Κυριακής.
- Η Πελοπόννησος, η Στερεά Ελλάδα (πιθανόν πρόσκαιρα και η Αττική) και η Εύβοια από τις απογευματινές ώρες της Παρασκευής μέχρι το απόγευμα της Κυριακής.
- Οι Κυκλάδες, η Κρήτη και τα Δωδεκάνησα από το βράδυ της Παρασκευής μέχρι και το απόγευμα του Σαββάτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News