Πέμπτη 18 Μαΐου 2017

Συνωστισμός στην κεντροαριστερά! Ποιοι σκέφτονται να είναι υποψήφιοι Δήμαρχοι Αλμωπίας;

Υπάρχει και ο παράγοντας Δημήτρης Πασόης ο οποίος δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με τις προθέσεις του

Ιδιαίτερη κινητικότητα παρατηρείται στον χώρο της κεντροαριστεράς, όσον αφορά στη διεκδίκηση του Δήμου Αλμωπίας στις επικείμενες δημοτικές εκλογές του 2019.

Οι μνηστήρες πολλοί και την ίδια στιγμή ο νυν επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης Δημήτρης Πασόης δεν έχει ξεκαθαρίσει τη θέση του.

Ο πρώην Δήμαρχος Αριδαίας (2002 – 2006) Σάκης Χατζηδημητρίου, η Δημοτική Σύμβουλος και Κατερίνα Μπαγκή, ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Σηφάκης (σε περίπτωση που δεν επανεκλεγεί στη Βουλή), αλλά και ο Δημοτικός Σύμβουλος Μιχάλης Μπογδάνης που δήλωσε παρόν, είναι μόνο κάποια από τα ονόματα που απαρτίζουν τη μεγάλη λίστα των επίδοξων υποψηφίων Δημάρχων.

Βέβαια, υπάρχει και ο παράγοντας Δημήτρης Πασόης ο οποίος δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με τις προθέσεις του.

15 σχόλια:

  1. ο Μπογδάνης και η Μπαγκή είναι λίγοι για τέτοιες φιλοδοξίες.Ας έχουμε λίγο αυτοσυγκράτηση.Άλλο τι θέλω και άλλο το τι μπορώ.Οι άλλοι 3 Σάκης Σηφάκης και Πασόης μπορουν να κατεβούν μαζί.Θα ήταν ενδιαφέρουσα προοπτική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. απ το χώρο της κεντροδεξιάς έχουμε κάποιο σενάριο??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ενας χειροτερος απο τον αλλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. να κατεβει ο βυζαντινος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παρε τον, εναν χτυπα τον αλλον ολοι τους! Κανεις τους δεν εχει τυχη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ενας μονο μπορει να ενωσει την κεντροαριστερα και να παρει ψηφους και απο τον χωρο τις κεντροδεξιας θα τον μαθεται συντομα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΕΣΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΗΘΑΓΕΝΕΙΣ. ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ.

      Διαγραφή
    2. 1:11 σέβομαι την άποψή σου και συμφωνώ. Σε πληροφορώ για αυτόν που εννοείς ακριβώς έτσι είναι τα πράγματα. Όλοι τον ξέρουν και όλοι τον αποφεύγουν γιατί είναι απρόβλεπτος και το σημαντικότερο ΜΗ ελεγχόμενος, χωρίς εκλογικές υποχρεώσεις με γνώσεις, οράματα, κοινωνικότατος με λίγα λόγια ακατάλληλος !!!!!

      Διαγραφή
  7. Την μελιτα ξεχασατε… το μεγαλο φαβορι.
    Χα χα χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΑ ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ. ΞΕΧΝΙΕΤΑΙ ΑΥΤΗ;...ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΞΕΡΟΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΗ. ΦΑΣΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΦΑΣΑΡΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΑΥΘΕΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ.

      Διαγραφή
  8. Σηφακη τοτε ηρθες τριτος καταυδρομενος τωρα ουτε συνδυασμο δεν θα κλεισει! Ψαχνε τα ταλεντα των χωριων να κλεισεις συνδιασμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΗΦΑΚΗΣ: ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ!!!!!!
    Η ΤΖΑΚΡΗ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΖΕ.......
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΣΗΦΑΚΗ......
    ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΠΟ ΠΟΤΕ Ο ΣΗΦΑΚΗΣ ΕΓΙΝΕ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από τότε που ψηφίζει μνημόνια αγκαλιά με τη Τζάκρη.

      Διαγραφή
  11. Χαιρετώ όλους τους σοφους,κριτές,και σχολιαστές της Αλμωπιας. Είστε στο σωστό δρόμο και αυτοι οι τεμπελχαναδες οι υποψήφιοι και εσείς που κρίνετε όλους αυτούς. Ηρεμηστε κάνει καλό στην υγεία σας. Όλοι άνθρωποι είμαστε και κάνουμε λάθη και σφάλματα. Ασχοληθείτε λιγάκι και με το θεό. Όλα πια για το χρήμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News