Σάββατο, 27 Μαΐου 2017

Συνταγή: Πεντανόστιμο κριθαράκι με κολοκυθάκια και μανιτάρια

Διαβάστε λεπτομέρειες

Ένα πανεύκολο, πεντανόστιμο και υγιεινό φαγητάκι!!

Υλικά:


κριθαράκι χονδρό
300 γρ. κολοκυθάκια μικρά τρυφερά
250 φρ. μανιτάρια
2 σκ. σκόρδο
2 φρέσκα κρεμμυδάκια
2 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
4 κουταλιές σούπας cottage cheese
μπόλικο μαϊντανό, αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση:

Βράζουμε το κριθαράκι σε νερό (περίπου 15 λεπτά).

Αυτό να γίνει ταυτόχρονα με το τσιγάρισμα των λοιπών υλικών γιατί το κριθαράκι αν μείνει στραγγισμένο τότε θα κολλήσει και δεν το θέλουμε.

Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε το λάδι και μόλις ζεσταθεί τσιγαρίζουμε το φρ. κρεμμυδάκι (μόνο το άσπρο μέρος, το άλλο το προσθέτω προς το τέλος)και το σκόρδο.

Έπειτα ρίχνουμε τα κολοκυθάκια που έχουμε κόψει σε στρογγυλές φετούλες όπως επίσης και τα μανιτάρια.

Ρίχνουμε αλάτι και ανακατεύουμε, δεν προσθέτουμε καθόλου νερό γιατί τα λαχανικά έχουν ήδη αρκετό.

Προσθέτουμε το πράσινο μέρος του κρεμμυδιού και το μαϊντανό και βάζουμε μπόλικο πιπέρι.

Αυτή η διαδικασία διαρκεί περίπου 5 λεπτά.

Έπειτα προσθέτουμε το cottage cheese και το κριθαράκι που έχουμε σουρώσει και ανακατεύουμε για να δέσει!!

Καλή μας όρεξη!!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News